Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADRŽIMO STRUČNJAKE

Nenad Bakić o kulturi uspjeha na IT konferenciji u Bjelovaru

Nenad Bakić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
02.12.2017.
u 15:46

Uoči konferencije otvorena je potpuno obnovljena i novim namještajem i računalima opremljena dvorana Veleučilišta u Bjelovaru, za koju je Erste&Steiermaerkische bank nedavno donirala 100 tisuća kuna

Više od 200 posjetitelja prijavilo se na prvu bjelovarsku IT konferenciju koja je u subotu počela predavanjem Nenada Bakića, savjetnika predsjednice RH za digitalnu transformaciju i STEM, o stvaranju kulture uspjeha.

Cilj IT konferencije na kojoj će predavanja održati 14 stručnjaka iz IT sektora i poduzetništva je povezati talente, omogućiti okruženje za mlade informatičare, stručnjake koji će djelovati globalno na lokalnoj razini i na taj način postati prepoznatljivi na nacionalnoj razini. 

"Grad Bjelovar želi zadržati stručnjake iz IT sektora, ali i stvoriti im nova radna mjesta. Stoga, organizacija B:IT.cona vrlo nam je bitna i predstavlja dobar početak za daljnje pothvate. Želja je da postane redovno godišnje događanje u gradskom kalendaru kao važan segment u razvoju novih tehnologija i 'pametnoga grada'", istaknuo je bejlovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Na svečanom otvorenju bili su i dekanica Veleučilišta u Bjelovaru Zrinka Puharić, direktorica Sektora za industriju i IT Hrvatske gospodarske komore Tajana Kesić Šapić te IT stručnjak Dubravko Martinić.

Uoči konferencije otvorena je potpuno obnovljena i novim namještajem i računalima opremljena dvorana Veleučilišta u Bjelovaru, za koju je Erste&Steiermaerkische bank nedavno donirala 100 tisuća kuna.

Na otvorenju su prisustvovali i predstavnici Erste banke, Goran Belošević, direktor Regionalne direkcije i Igor Topljak, direktor Komercijalnog centra Bjelovar.

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
00:06 03.12.2017.

Eto preporoda za Bjelovar,a kada se reflektori ugase i cirkus napusti malo mjesto sve će biti po starom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije