Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Ne želite da vaši kontakti vide da ste aktivni na WhatsAppu, evo kako to promijeniti

WhatsApp - aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa
Igor Soban/PIXSELL
27.10.2021.
u 12:57

Ako ne želite da vaši WhatsApp kontakti znaju kada ste zadnji put viđeni ili vaš online status, možete jednostavno sakriti svoj status od svih ili ga učiniti dostupnim samo vašim kontaktima putem postavki aplikacije

Ako redovito koristite WhatsApp, vjerojatno ste uočili da kraj nekih kontakata vidite jesu li trenutačno aktivni ili ne. Iako WhatsApp čini vaš online status vidljivim svima prema zadanim postavkama, možete ga jednostavno promijeniti.

WhatsApp online status omogućuje korisnicima da vide kada su njihovi kontakti zadnji put bili aktivni na platformi i koriste li trenutačno aplikaciju, piše Business Insider.

Kada je netko "online", to ne znači nužno da je vidio vašu poruku – to jednostavno znači da trenutačno koristi aplikaciju. "Posljednji put viđen" odnosi se na zadnji put kad je osoba koristila WhatsApp i također ne znači da je vidjela vašu najnoviju poruku. Jedini način da doznate je li netko vidio vašu poruku su plave kvačice pokraj poruke.

Ako ne želite da vaši WhatsApp kontakti znaju kada ste zadnji put viđeni ili vaš online status, možete jednostavno sakriti svoj status od svih ili ga učiniti dostupnim samo vašim kontaktima putem postavki aplikacije.

Evo kako to možete učiniti:

Ključne riječi

Komentara 2

DO
domolub
18:37 27.10.2021.

mogli ste barem NA Hrvatski.

HU
Humbleandhonest
14:13 28.10.2021.

Topla voda otkrivena napokon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije