Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOĆNI SMARTFONI

Najnoviji Samsungovi aduti Galaxy S9 i S9+ stigli u Hrvatsku

Samsung
09.03.2018.
u 12:00

Nova Galaxy S serija naglasak daje na kameri, a poboljšani spoj fizičkih mogućnosti objektiva i pojačanog softvera sugerira napredak u snimanju pri slabijem osvjetljenju

Najpoznatiji brend Android smartfona Samsung sinoć je u Zagrebu predstavio svoje nove top smartfone Samsung Galaxy S9 i S9+. 

- S ponosom najavljujemo dostupnost novih Samsung Galaxy S9 i S9+ na hrvatskom tržištu. Ovi uređaji značajno mijenjaju paradigmu načina na koji komuniciramo, dijelimo informacije i doživljavamo svijet oko sebe, u vremenu u kojem korisnici sve više komuniciraju i izražavaju se pomoću fotografija, videozapisa i emotikona. Redefinirali smo kameru pametnih telefona te na tržište donijeli elegantan i impresivan uređaj osmišljen kako bi korisnicima pomogao da se povežu s drugima i izraze se na njima svojstven i jedinstven način – naglasio je Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

Nova Galaxy S serija naglasak daje na kameri, a poboljšani spoj fizičkih mogućnosti objektiva i pojačanog softvera sugerira napredak u snimanju pri slabijem osvjetljenju, kreiran je dvojni otvor na kameri, poboljšan efekt snimanja usporenog videa, a ugrađen je i bogati set mogućnosti personalizacije AR emojija.

Foto: Danijel Lijović

Pojačan je i čipset u odnosu na lanjske modele, a sve to je zapakirano u hvaljeni Samsungov luksuzni dizajn s vrlo kvalitetnim Super AMOLED zaslonom. 

Samsung tvrdi da se njihova nova kamera sa dvojnim otvorom na blendi prilagođava poput ljudskog oka te se može automatski mijenjati ovisno o uvjetima osvjetljenja. Samsungov dvojni otvor na kameri1 (F1.5 – F2.4) tijekom fotografiranja automatski pruža više svjetla kad je tamno te manje svjetla kada su uvjeti u kojima fotografiramo presvijetli, zbog čega bi fotografije trebale biti ošrije i jasnije. 

Super Slow-mo snima usporeni video (960 slika u sekundi), a opcija Motion Detection detektira kretanje u okviru i počinje automatski snimati. 

Onima kojima AR emoji nisu dovoljni mogu i uređivanja GIF datoteke.

U službenoj će prodaji u Hrvatskoj Galaxy S9 biti od 16. ožujka, u ponoćno crnoj, koraljno plavoj i potpuno novoj purpurno ljubičastoj boji. Preporučene maloprodajne cijene uređaja su 6499 kuna za Galaxy S9, odnosno 7299 kuna za Galaxy S9+.

Ključne riječi

Komentara 3

HR
Hrabraja
21:59 09.03.2018.

telefon 8000 kn, pa za taj novac kupim boljeg Kineza i jos 60"smart TV

IV
Ivona3
14:13 16.05.2018.

Čula sam da je odličan, moji ga na poslu imaju. Za fanove super kamere i velike radne memorije ovi modeli su najbolji izbor. Vidjela sam da su na akciji kod mobisa: https://www.mobis.hr/proizvodi/mobiteli/samsung-galaxy-s9-plavi-4492/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije