Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najbolji partner za zdrav i aktivan život

Garmin
Foto: Garmin
1/9
16.10.2019.
u 09:02

Zahvaljujući pametnoj tehnologiji, pametni sat na vašem zapešću najbolji je partner i trener kojeg uvijek možete ponijeti sa sobom.

Kad pokrenete svoje tijelo, promijeni se cijeli vaš svijet. Mijenja se vaša energija, pomičete svoje granice i živite sretnije. Vrijedi pokušati, zar ne? Aktivan život nije moda, to je vaš poklon sebi. Vrijeme je da slavite svoju ženstvenost, zdravlje i da živite najboljim mogućim životom. Za to nam je potrebno tako malo. Za početak svjesnost o tome koliko se krećemo i pomoć pri svakoj aktivnosti.

Foto: Garmin

Za život u pokretu

Zahvaljujući pametnoj tehnologiji, pametni sat na vašem zapešću najbolji je partner i trener kojeg uvijek možete ponijeti sa sobom.

Upoznajte vivoactive 4 i 4S GPS pametne satove s trenutno najširom paletom funkcija s kojima možete cijeli dan pratiti svoje zdravstveno stanje. S trajanjem baterije od tjedan dana te svim bitnim funkcijama, uključujući pohranu muzike, Garmin Pay, napredno praćenje sna i još mnogo toga, ovaj pametni sat zna kako držati vaš tempo.

Novost je napredno praćenje sna s PulsOx funkcijom, praćenje respiratornih funkcija, Body Battery - monitoring tjelesne energije, alarm na nepravilni rad srca, praćenje menstrualnog ciklusa, praćenje stresa s uputama za relaksaciju, praćenje hidratacije tijela i još mnogo toga.

Foto: Garmin

Za one koji žele podići svoju rutinu vježbanja na viši nivo

Kad vam ponestane inspiracije, tu je više od 40 animiranih vježbi za snagu, kardio, jogu ili pilates koje se prikazuju na ekranu sata.

Život i vježbanje s pametnim satom omogućuje vam stalnu povezanost jer vam na zapešće stižu obavijesti o dolaznim pozivima, tekstualnim porukama i porukama s društvenih mreža.

Jedna od najuzbudljivijih funkcija je Garmin pay – beskontaktno plaćanje koje vam omogućuje da gotovinu i kartice napokon ostavite kod kuće.

Ovaj sat osmišljen je i opremljen za aktivan stil života.

Foto: Garmin

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije