Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajland

Muškarac umro od strujnog udara dok je punio iPhone 4S?

iphone
Foto: Press Association/Pixsell
28.11.2013.
u 10:10

Mrtav 28-godišnjak pronađen je na podu u kući u provinciji Chanthaburi. Muškarac se nije koristio originalnim Appleovim punjač nego zamjenskim.

Jedan muškarac na Tajlandu umro je nakon što ga je pogodio strujni udar dok se koristio iPhoneom 4S koji se punio, pišu strani mediji.

Tech in Asia prenosi da je mrtav 28-godišnjak pronađen na podu u kući u provinciji Chanthaburi te da je u njegovoj lijevoj ruci bio iPhone 4S koji je preko punjača bio uključen u struju. Opekotine su pronađene na lijevoj strani njegovih prsa te na lijevoj ruci koja je držala iPhone. Čekaju se nalazi obdukcije, a tamošnja policija vjeruje da je umro od strujnog udara iz punjača.

Kako piše NDTV, muškarac se nije koristio originalnim Appleovim punjačem nego zamjenskim. Valja istaknuti da zamjenski punjači često ne zadovoljavaju Appleove sigurnosne standarde.

>> Kradljivac Iphonea rukom prepisao brojeve i poslao ih vlasniku

Ključne riječi

Komentara 5

DT
dturina
11:55 28.11.2013.

Ne znam zašto se ljudi igraju s tim zamjenskim punjačima. Čak i originalni znaju praviti probleme ako su stari, recimo meni se doslovno zapalio trafo od IBM T40 laptopa, ono, počeo je iskriti i dimiti i da nije nikoga bilo doma imao bih požar.

KR
kresimirn
12:02 28.11.2013.

al bas zanimljivo kako se mobiteli sa androidima i drugim sustavima nece zapaliti i sa zamjenskim punjacima.

Avatar Romano37
Romano37
12:16 28.11.2013.

svakom pametnom mora biti jasno, da se uređaj ne koristi dok je u fazi punjenja...dakle, prvo isključi punjač a onda frfljaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije