Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WinDays13

Microsoft u Umagu predstavio novitete u Officeu

microsoft predstavljanje officea
Ivan Polojac
25.04.2013.
u 14:33

Microsoft u Umagu prezentirao novitete najpopularnijeg uredskog alata Officea, koji je po prvi puta korisnicima dostupan i na hrvatskom jeziku.

Predstavnici Microsofta i partnerskih tvrtki danas su, na konferenciji WinDays13 u Umagu, predstavili dostupnost posljednje generacije alata za produktivnost, Office i Office 365.

Najpopularniji uredski alati u Hrvatskoj su službeno dostupni od 16. travnja ove godine te, poručuju iz Microsofta, nude nove funkcionalnosti i pretplatničke modele koji odgovaraju na potrebe i budžete kućnih korisnika, kao i malih, srednje velikih i velikih tvrtki.

Osim ažuriranih inačica uredskih alata u klijentskoj i inačici u oblaku, Microsoft je ažurirao i Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft SharePoint Online, a zahvaljujući novim pretplatničkim modelima Office 365, tvrtke mogu koristiti aplikacije na pet različitih uređaja, dostupnih u bilo kojem trenutku, neovisno o lokaciji.

- Ovo je prvi put da nudimo cjelovit spektar rješenja i usluga pojedincima i tvrtkama svih veličina. Važno je naglasiti da kao tvrtka jamčimo jedinstveno korisničko iskustvo na računalima, tabletima i pametnim telefonima, dok će korisnici optimalno koristiti novi Office na računalima s operativnim sustavom Windows 8- rekao je Wim Dierickx, voditelj poslovne grupe proizvoda za produktivnost za Srednjoistočnu Europu u Microsoftu.

Implementacija sustava Office 365 predstavljena je na primjeru tvrtke Borovo sa 130 zaposlenika.

- Među ključnim prednostima sustava Office 365 je objedinjen Office Professional Plus, Exchange Online i SharePoint Online u jednom rješenju smještenom u računalnom oblaku. Činjenica da nisu bila potrebna ulaganja u hardver kao i brza i jednostavna implementacija, uz objedinjeno korisničko iskustvo za sve korisnike, prednosti su koje smo trenutno zamijetili – naglasio je Marko Bilić, voditelj IT sektora tvrtke Borovo.

>>Microsoft radi na novoj verziji pametnog sata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije