Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Microsoft ne planira akvizicije u sektoru pretraživanja interneta

Steve Ballmer
Reuters
05.10.2009.
u 15:12

Steve Ballimer, izvršni direktor Microsofta izjavio je da kompanija koju vodi ne planira ostvariti neku akviziciju na području pretraživanja interneta.

Izvršni direktor Microsofta Steve Ballmer ne očekuje da će njegova kompanija uskoro ostvariti neku akviziciju u području pretraživanja interneta kako bi zaoštrila bitku s Googleom.

- Ne, ne očekujem nešto takvo - odgovorio je na pitanje Reutersa hoće li akvizicije biti dio strategije jačanja na tržištu internetskog pretraživanja.

Više pročitajte na Poslovni.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije