Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OFFICE LENS

Microsoft aplikaciju za skeniranje dokumenata doveo na iOS i Android

Office Lens
Foto: Microsoft
03.04.2015.
u 10:40

Aplikacija omogućava fotografiranje raznih dokumenata i njihovo pretvaranje u datoteku koju je moguće uređivati

Microsoft je doveo Office Lens, jednu od svojih najpopularnijih aplikacija, na konkurentske operativne sustave iOS i Android, objavila je ta tvrtka u četvrtak. Aplikacija je dostupna za besplatno skidanje.

Ova aplikacija, koja omogućava fotografiranje raznih dokumenata i njihovo pretvaranje u datoteku koju je moguće uređivati, dosad je bila dostupna samo na uređajima s Microsofotvim operativnim sustavom Windows. Kako Windows ima mali udio na tržištu smartphonea, ova zanimljiva aplikacija dosad nije bila jako eksponirana.

Ovaj potez demonstrira novu Microsoftovu strategiju stavljanja svog najboljeg softvera na što je više moguće uređaja, bez obzira koriste li Windowse ili ne.

>> PhotoMath pobijedio na startup konferenciji 4YFN

>> Hrvatski, bosanski i srpski jezik službeno uvršteni u Microsoft Translator

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
13:29 04.04.2015.

A link?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije