Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Meizu - best buy mobiteli osvajaju tržište!

Meizu mobitel
Foto: Promo
1/2
06.09.2018.
u 13:55

Meizu mobiteli rade besprijekorno zahvaljujući izradi od kvalitetnih materijala i maksimalno optimiziranom Android operativnom sustavu.

Meizu mobiteli postali su apsolutni hit i na Hrvatskom tržištu. Kupci se sve češće odlučuju za Meizu mobitele jer po povoljnim cijenama uz jamstvo u trajanju dvije godine nude kvalitetne uređaje i iznimnih mogućnosti.

Zašto su Meizu mobiteli tako posebni?

Meizu mobiteli rade besprijekorno zahvaljujući izradi od kvalitetnih materijala i maksimalno optimiziranom Android operativnom sustavu. Prilikom izrade vodili su se idejom savršene usklađenosti svih komponenti pa zato Meizu radi glatko i bez trzanja.

Trenutni hit modeli su Meizu M6 i M6 Note koji privlače povoljnom cijenom, atraktivni dizajnom i stabilnim radom.

Meizu M6 – moćan uređaj već do 899 kuna!

U tankom i minimalistički dizajniranom tijelu Meizu M6 krije se velika baterija i efikasan osmojezgreni procesor uz 2GB ili 3GB radne memorije. Zahvaljujući takvim specifikacijama, korisnici ovog mobitela bit će i više nego zadovoljni brzinom rada za pregledavanje omiljene multimedije, streamanje ili igranje igrica.

Kod svih Meizu pametnih telefona pa tako i Meizu M6 i M6 Note, nalazi se i glavna „Home“ tipka koja uz senzor otiska ima i mogućnost jednostavne i brze navigacije sustavom.

Glavna kamera Meizu M6 iznosi 13 MP uz LED bljeskalicu u dva tona i mogućnošću snimanja kvalitetnih fotografija i u uvjetima slabog osvjetljenja. Za sve one kojima je važna prednja kamera, uz Meizu M6 neće ostati razočarani! Široki otvor blende, algoritam za uljepšavanje i 8 MP sigurno će oduševiti mnoge.

Meizu M6 posebno je zanimljiv mladima koji traže pouzdan i lijep uređaj po povoljnoj cijeni!

Foto: Promo

Meizu M6 Note – best buy model srednjeg ranga

Meizu M6 Note je nešto snažniji model u odnosu na Meizu M6.

Iako se unutar uređaja nalazi velika baterija kapaciteta 4000 mAh, sam mobitel je iznimno tanak i elegantan. Metalno kućište s blago zaobljenim kutovima dodatno daje premium osjećaj prilikom korištenja.

5.5“ OLED zaslon osigurava žive i jarke boje iz svih kutova gledanja, a sav sadržaj koji ćeš gledati na ovom uređaju je kristalno jasan.

Što se tiče performansi, u ovom modelu nalazi se Qualcomm Snapdragon 625 procesor koji optimizira potrošnju baterije, a uz 3GB odnosno 4GB radne memorije, ovisno o modelu, multitaskanje neće biti problem.

Dvostruka stražnja kamera od 12 + 5 MP snima kvalitetne i detaljne fotografije. Naravno tu je i mogućnost snimanja fotografija s iznimno popularnim bokeh efektom i filterima za uljepšavanje.

Odaberi Meizu M6 Note odličan best buy model već od 1.399,00 kuna!

Ovi odlični Meizu uređaji dostupni su u svim boljim trgovinama mobitela i pametnih telefona pa tako i u Alles poslovnicama. Posjetite Alles u trgovačkom centru u Industrijskoj 40, Požega.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije