Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

LG G7 THINQ korisnicima pruža praktične i korisne pogodnosti

LG G7 THINQ
Foto: Promo
1/3
17.12.2018.
u 10:28

Premium pametni telefon s naprednim procesorom koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI) te zadovoljava potrebe najzahtjevnijih korisnika

Korisnici mobilnih telefona su danas neprestano u potrazi za pametnim telefonima koji nude nove funkcije i poboljšane značajke. Kao odgovor na takve zahtjeve LG je ove godine predstavio novi premium pametni telefon LG G7 ThinQ koji osnovno korisničko iskustvo nadopunjuje korisnim i praktičnim značajkama umjetne inteligencije (AI). Ovaj pametni telefon također pruža bolju povezanost s LG-evim uređajima poput kućanskih aparata, televizora i zvučnika.

LG G7 ThinQ pokreće snažan Qualcommov procesor Snapdragon 845, a dolazi s 4 GB RAM-a te 64 GB interne memorije pa može pokretati i najzahtjevnije zadatake i aplikacije. Njegov veliki zaslon QHD+ FullVision ima dijagonalu od 6,1 inča te omjer stranica 19,5:9, a donosi svjetlinu od čak 1.000 nita.  Obrub od poliranog metala pridonosi elegantnom izgledu uređaja koji je sprijeda i straga upotpunjen staklom Gorilla Glass 5 za poboljšanu trajnost. Osim standarda IP68 za otpornost na vodu i prašinu, LG G7 ThinQ u potpunosti zadovoljava testove MIL-STD 810G koje je osmislila vojska SAD-a za procjenu performansi opreme u zahtjevnim uvjetima. To zapravo znači da je pametni telefon LG G7 ThinQ iznimno otporan na udarce i ogrebotine.

No, osim estetskih prednosti, povećane učinkovitosti baterije i izdržljivosti, tu su i brojne druge napredne funkcije koje LG G7 ThinQ izdvajaju od konkurencije i čine ga idealnim telefonom.

Vrhunske performanse inteligentne kamere

LG G7 ThinQ ima prednju kameru od 8 MP, dok su straga leće od 16 MP u standardnoj i super širokokutnoj varijanti za fotografije veće razlučivosti i s više detalja. Prepoznatljiva LG-eva širokokutna kamera sada snima još ljepše krajolike s manje izobličenja na rubovima, a prednja kamera je idealna za sve ljubitelje selfija.

LG je dodatno poboljšao značajke umjetne inteligencije kod kamere te tako AI CAM sada nudi 19 načina snimanja za još inteligentniju optimizaciju snimki. AI CAM analizira subjekte u kadru i korisnicima pruža jednostavne preporuke za poboljšanje fotografije. Korisnici također mogu dodatno poboljšati svoje fotografije odabirom između tri alternativne opcije efekta u slučaju da im ne odgovara onaj koji je preporučio AI CAM.

Kao novost u seriji G LG-evih pametnih telefona, način rada Portrait snima umjetničke fotografije ili autoportrete fokusirane na subjekt pri čemu je pozadina zamućena. Ovaj cool efekt se može primijeniti u stvarnom vremenu ili nakon snimanja što zaljubljenicima u fotografiju daje još više kreativnih opcija.

Foto: Promo

Zvuk koji ispunjava prostoriju

Sve ljubitelje glazbe oduševit će zvučnik Boombox Speaker koji je prvi put dostupan baš kod LG-evog G7 ThinQ. On koristi unutrašnjost kućišta uređaja kao rezonantnu komoru za isporuku dvostruko više baseva u odnosu na uobičajene pametne telefone, što eliminira potrebu za vanjskim zvučnicima. Kada se stavi na čvrstu površinu ili kutiju, ovaj pametni telefon zapravo koristi svoju rezonantnu komoru kao woofer za dodatno pojačavanje baseva.

Budući da je LG već jako dugo usmjeren na pružanje vrhunskog zvuka na pametnim telefonima, LG G7ThinQ je opremljen i konverterom Hi-Fi Quad DAC za nevjerojatno bogat zvuk, a to posebno dolazi do izražaja kada je telefon spojen na visokokvalitetne slušalice.

Foto: Promo

Ima toga još…

S umjetnom inteligencijom sve je lakše i pametnije pa je tako LG G7 ThinQ  jedan od prvih uređaja s novim značajkama Google Lens. One su dostupne unutar usluga Google Assistanta i Google Photos te mogu zahvaljujući umjetnoj inteligenciji pružiti više informacija prilikom prepoznavanja teksta, ali i različitih objekata kao što su krajolici, biljke, životinje, knjige.

Povećan je i broj naredbi koje se mogu davati Google Assistantu pa LG-evi korisnici mogu još više toga obaviti koristeći samo svoj glas. Zahvaljujući značajki Super Far Field Recognition (SFFVR) i vrlo osjetljivom mikrofonu pametnog telefona, Google Assistant može prepoznati glasovne naredbe s udaljenosti do pet metara.

„LG G7 ThinQ je prije svega usmjeren na potrebe korisnika te će im upravo ovaj pametni telefon zbog svojih brojnih naprednih značajki olakšati svakodnevni život“, istaknuo je Mario Medved, direktor LG-a u Hrvatskoj. „Brojne korisne AI funkcionalnosti, izdrživost i dizajn koji odlikuje estetska jednostavnost glavne su odlike zbog kojih je LG G7 ThinQ najpraktičniji pametni telefon“.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije