Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupite vrhunski Huawei uređaj sa 600 kuna popusta

Huawei
Foto: Huawei
1/4
PR
Autor
PR članak
14.08.2015.
u 14:32

Novi pametni Huawei telefoni u ponudi su Hrvatskog Telekoma po povoljnijim cijenama, uz koje se još dobivaju i atraktivni pokloni. 

Huawei je najugledniji kineski proizvođač mobitela, čiji uređaji dobivaju vrlo visoke ocjene u specijaliziranim medijima. Premium model Huawei P8 LTE je vrhunski uređaj elegantnog dizajna, metalnog kućišta i blistavog zaslona dijagonale 5,2 inča. Tanak je samo 6,4 milimetra, jednostavan za korištenje, bez ikakvih bespotrebnih dodataka. Radi na najnovijoj verziji Androida, a s osmojezgrenim procesorom i 3 gigabajta radne memorije omogućuje brzo surfanje u 4G mreži i gledanje video zapisa bez prekida. Glavna kamera ima čak 13 megapiksela, a i prednja selfie kamera je vrhunske kvalitete s 8 megapiksela. U ponudi HT-a uz P8 dobiva se i maska za mobitel kao poklon.

Huawei P8 LTE dolazi s popustom od čak 600 kuna, pa ovaj vrhunski mobitel u HT-u možete dobiti za samo 898 kuna u tarifi Najbolja Surfam

Ako vam je draži Huawei P8 Lite model, sada je u istoj tarifi jeftiniji za čitavih 280 kuna, pa je cijena samo 18 kuna jednokratno

P8 Lite je kao što mu ime, govori, laganija verzija P8 modela, nešto manjeg zaslona (5 inča), tek malo deblji (7,7 milimetara), ali također na najnovijoj verziji Androida i s brzim osmojezgernim procesorom. Glavna kamera također ima 13 MP, a prednja 5 MP, što uz Bluetooth štap koji dobivate na poklon omogućuje odlične selfieje. Iako je uređaj nešto manji i lakši, baterija i dalje ima vrlo pristojnih 2200 mAh, što omogućuje cjelodnevno intenzivno korištenje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?