Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMSUNG

Korisnici tvrde da im uređaji sami šalju fotografije nasumičnim ljudima

Samsung S9+
Foto: Reuters/PIXSELL
04.07.2018.
u 11:11

Jedan je korisnik Reddita kazao kako je njegov S9+ poslao sve fotografije jednom kontaktu usred noći

Pojedini korisnici Samsunga žale se kako njihovi uređaji samostalno šalju fotografije kontaktima iz imenika. Prema pisanju svjetskih medija, ovim problemom zahvaćeni su uređaji Galaxy S9 i Galaxy Note 8.

Korisnici tvrde kako je aplikacija Samsung Messages, koja se koristi za slanje SMS-ova na uređajima iz Galaxy serije, slala fotografije nasumičnim kontaktima. Najgore je što nije ostavljen nikakav trag da se to dogodilo.

Jedan je korisnik Reddita kazao kako je njegov S9+ poslao sve fotografije jednom kontaktu usred noći. Srećom, taj kontakt bio je njegova partnerica. Da se nešto čudno događa otkrio je pomoću T-Mobileovih izvješća.

TechCrunch piše kako je puno prigovora došlo od korisnika koji su korisnici T-mobile i nedavno su ažurirali Samsung Messages. Zbog toga se pojavila teorija da se to događa samo njihovim korisnicima

Zbog ovog problema kontaktirali smo Samsung Hrvatska.

- Samsung je temeljito istražio navode objavljene tijekom proteklih dana. Detaljna pretraga nije ukazala na nikakav hardverski ili softverski nedostatak koji bi bio relevantan za ovaj slučaj. Iako slični izvještaji kupaca diljem svijeta nisu zabilježeni, nastavit ćemo s istraživanjem ovog pitanja.

Ljubazno molimo sve korisnike koji imaju eventualna pitanja ili bojazni, da s punim povjerenjem kontaktiraju Samsung službu za korisnike, pozivom na broj 072 726 786. - izjavili su iz Samsunga Electronicsa za Večernji list preko svog zagrebačkog ureda. 

Samsung S9+
1/12
Ključne riječi

Komentara 1

BL
bljak007
12:20 04.07.2018.

Što dalje, to nesigurnije i javnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije