Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ ZABAVNIJE DOPISIVANJE

Korisnici jedva dočekali novosti na WhatsAppu, sad imaju novu opciju za 'osjetljiv sadržaj'

WhatsApp - aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa
Igor Soban/PIXSELL
04.08.2021.
u 15:30

Facebook je napomenuo da će prijavljene slike postati vidljive WhatsAppu.

Korisnici WhatsAppa konačno su dočekali novu funkciju u svojoj omiljenoj aplikaciji za dopisivanje. Riječ je o samobrišućim fotografijama koja će korisnicima postati dostupna u sklopu nove nadogradnje.

Facebook je spomenutu funkciju dugo najavljivao, a ona znači da će se fotografije i videi brišu nakon što su jednom pogledane. Službeno ime za novu značajku je ‘view once’ , a korisnicima omogućava slanje fotografija i videa koje se može pogledati samo jednom prije nego što nestanu, prenosi Endgadget.

Riječ je o funkciji koja je već viđena u Messengeru i Instagramu, tako da s te strane i nije riječ o nekog novosti. Funkcionira vrlo jednostavno. Kad god šaljete fotografiju u WhatsAppu u polju za tekst imat ćete ikonicu zaokruženog broja jedan. Nakon što ju pritisnete aktivirat ćete ‘view once’. 

To znači da svima kojima želite možete poslati sadržaj osjetljive prirode, kao što su lozinke. 

Ovakve slike i videi se ne mogu spremiti na uređaj, no nužno je navesti kako primatelj može snimiti sliku ekrana.  Facebook je napomenuo da će prijavljene slike postati vidljive WhatsAppu.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije