Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Korisnici imaju probleme s Facebookom i Instagramom: Ne mogu primati niti slati poruke

FILE PHOTO: The Facebook logo is displayed on a mobile phone
JOHANNA GERON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.02.2021.
u 17:20

Prve dojave o tehničkim problemima počele su danas popodne.

Brojni korisnici diljem svijeta imaju problema s Facebookom i Instagramom, piše DownDetecter. 

Najveći broj prijava vezan je za primitak i slanje poruka, dok je jedan dio povezan s nemogućnošću povezivanja sa serverom, a manji broj vezan je za ulazak u aplikaciju.  Korisnici navode za DownDetecter kako im se prikazuje oznaka da je riječ o pogrešci ili im se pak dugo vrti navodeći kako se pokušava povezati. 

Prve dojave o tehničkim problemima počele su danas popodne nakon 15 sati prema srednjoeuropskom vremenu. No, veći broj prijava počeo je stizati nedugo prije 17h. 

 

Nedugo nakon toga korisnici su počeli imati problema s Instagramom. 

 


- Užasno je frustrirajući koristiti Facebook. Stalno se zamrzne, ne može kliknuti na like, kasni u tipkanju. Koliko dugo traje ovaj problem i zašto nije riješeno? - pita se korisnica Deborah. 

VIDEO: Predsjednik Milanović na Večernjakovoj izložbi "Hrvatska svijetu": Svakom preporučam izložbu, odlična je!"

 

Ključne riječi

Komentara 3

AV
Avimm
17:49 25.02.2021.

Radi ,,fejsa,,istjerao sam zenu izkuce,preko fejsa se karindala sa svojim muslicima a meni nije davala zadovjstva.Rekao sam 3× tjedno meni a ona kaze sa svojih 42g da joj je to puno,onda seli van.Sada se ksrinda skim stigne jer muslimani su je upoznali i svi ostavili

ĆA
ĆanotaKrljo
21:14 25.02.2021.

U svakoj ljekarni imate sedative , ono , da prebrodite kataklizmu🤣

DU
Deleted user
20:48 25.02.2021.

al i dalje mogu pokušavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije