Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE RADI IM DOBRO

Korisnici Applea imaju problema s novim SimCityjem

simcity,igrica
Reuters/PIXSELL
30.08.2013.
u 17:32

Mnogi koji su kupili ovu igru kažu da im ne radi dobro ni na starim ni na novim Macovima

Vlasnici Appleovih računala imaju problema s inačicom SimCityja za Mac, prenosi BBC.

Mnogi koji su kupili ovu igru, koja je jučer puštena u prodaju, kažu da im ne radi dobro ni na starim ni na novim Macovima, a njihove poruke preplavile su stranicu SimCityja za podršku. Mnogi igrači tvrde da igru nisu mogli instalirati ili pokrenuti, a neki su se požalili kako im je igra nakon pokretanja "štekala" ili je nisu mogli otvoriti preko cijelog ekrana.

Iz Maxisa, tvrtke koja je kreirala SimCity, izvijestili su kako je problem iskusio samo mali broj igrača, te su objavili nadogradnju koja bi trebala pomoći u rješavanju dijela problema. Na Twitteru su objavili kako je uzrok problema Origin, softver za video-igre koji su igrači koristili za igranje SimCityja.

Maxis se već suočio s pritužbama na SimCity početkom ožujka ove godine, kada je izdana inačica za PC. Mnoge probleme izazvala je činjenica da su igrači morali biti spojeni na internet da bi igrali SimCity, a Amazon je zbog pritužbi nakratko prekinuo prodaju igre. Vlasnik Maxisa EA nezadovoljnim je igračima u znak isprike ponudio besplatne igre.

>> Gamer hakirao SimCity tako da se može igrati i bez interneta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije