Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila igricu

Naučite kako biti prava zvijezda od Kim Kardashian!

KIM KARDASHIAN IGRICA
Foto: Instagram
1/6
20.06.2014.
u 13:43

Kim Kardashian izdala je video igru u kojem možete naučiti kako živjeti život poput slavne starlete

Jeste li ikad sanjali da ste hollywoodska zvijezda? Paparazzi vas slijede u stopu, dobivate besplatnu odjeću, pozvani ste na sve glamurozne zabave. Zvuči vam dobro?

No, kako doći do tog zvjezdanog statusa, do A liste, štogod to značilo? Prva osoba na koju se danas pomisli kada se zapitate tko je izgradio carstvo na ničem je definitivno Kim Kardashian. Nije glumica (ok, tu je prenemaganje pred kamerama za potrebe reality showa) , nije pjevačica (iako je bilo neuspjelih pokušaja i na tom polju; nadajmo se da će na tom jednom pokušaju i ostati), nije manekenka...starleta? Tako nazivamo osobe koje su eto tu, zaskaču nas iz novina, a zapravo nemamo pojma čime su to zaslužile i zašto su poznate. Štogod mislili o Kim i Kardashian klanu, jedno je sigurno-uspjeli su se progurati.

Počelo je s pornićem, zatim je došao reality show, pa linija odjeće, parfema... I ljudi na to padaju. Muškarci diljem svijeta sline, a žene ju ili obožavaju ili mrze. Ne dira to previše Kim kojoj se bankovni račun samo podebljava. Sljedeći tjedan stiže nam još jedan novitet iz Kardashian tvornice. Nešto čemu se nismo nadali ni priželjkivali. Kim Kardashian igrica. Da, dobro ste pročitali. Ne, nije zakašnjela prvo aprilska šala. Kim je sa svojim timom osmislila igricu u kojoj će prenijeti svu svoju mudrost i znanje na nas obične smrtnike.

Kim Kardashian Hollywood je naziv igrice a izlazi sljedeći tjedan. Svi koji odluče kupiti igricu koja će izaći za iPHONE i android uređaje, po zasad nepoznatoj cijeni, ući će u svijet slavnih i poznatih.

Na početku igrice stvarate svoj lik, buduću zvijezdu. No, put je „trnovit“ i započinjete ga kao prodavač u trgovini odjeće. Taman kad ste mislili zatvoriti trgovinu i otići doma, ispred trgovine srećete Kim Kardashian glavom i bradom! Kim je u „strašnoj“ nevolji , potrgala joj se majica (Kim očito nikad neće naučiti da nije pametno oblačiti par brojeva manju odjeću) i moli vas za pomoć. Naravno, tko to može odbiti, vraćate se u trgovinu i pomažete izabrati Kim novu odjeću. Zanimljivo je što kada dođe do trenutka da Kim treba platiti, igrica vam uopće ne daje opciju da joj naplatite... Poklanjate joj odjeću a ona postaje vaša najbolja prijateljica koja je odlučila progurati vas u zvijezdu. I tako idete po snimanjima, zabavama, sve pod budnim okom vašeg mentora, Kim. Još jedna „korisna“ vještina koju će vas Kim naučiti je kako izlaziti na spojeve s poznatim osobama te ih zatim nogirati. Koji je cilj igrice, ostaje nejasno. „Upecati“ veliku zvijezdu i odvesti pred oltar? Završiti na naslovnici Voguea? Možemo samo nagađati. Kim je za potrebe ove igrice dala glas svom liku u igrici te je ponosno predstavila novi projekt na Instagramu. Objavljen je i takozvani trailer igrice te preko sat vremena dug prikaz kako će igrica izgledat. Očito je da će Kim Kardashian Hollywood biti novi hit koji svaka osoba koja imalo drži do sebe treba imati, a svaki roditelj kupiti svom djetetu da nauči prave vrijednosti. Ne. No, nažalost, sigurni smo da će i ova igrica naći svoju publiku.

>>Zbog ove fotografije s vjenčanja uništen im je medeni mjesec

Ključne riječi

Komentara 2

EP
epulon
00:29 21.06.2014.

Nije mi jasno kako smo dosad živjeli bez te videoigre???

II
iva-ivanic
09:38 21.06.2014.

Od koga učiti? Od nekoga tko nam je ustvari potpuno nepoznat..jedino sto znamo je ono sto nam je namjerno plasirano! Ja sam zaista sama sebi zvijezda radi svega onog sto sam prošla i postigla! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije