Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kakva poslastica za hardcore gejmere: Samsung QLED 8K i 4K televizori kao da su stvoreni za uživanciju u najdražim naslovima

Samsung QLED
21.12.2020.
u 11:15

Brz odziv, grandiozna rezolucija te gejming način rada spremni su da pruže najbolje iskustvo i najzahtjevnijim gejmerima

Gejming industrija te kvaliteta sadržaja i grafike ubrzano postaju sve bolji i bolji. Dobar naslov mora imati odličnu priču kako bi smo se u potpunosti udubili u virtualni svijet te prekrasan, autentičan izgled za poseban vizualni užitak. Bez obzira jesi li fanatik računala ili konzola, sigurno ćeš se složiti da je kod kuće imati pravu gejming zvijer nužno za pokretanje svih najzahtjevnijih naslova na maksimalnim postavkama.

Gejmati na velikom, prekrasnom ekranu bez laga je poseban osjećaj, zar ne? Zato se pripremi na upoznavanje sa nevjerojatnim Samsung QLED 8K i 4K televizorima. Bilo o tome da voliš pucačine, RPG-ove, strategije, utrkivanje ili nogomet, QLED televizori osigurat će ti samo – najbolje iskustvo. Kada se slučajno zaigraš do kasnih noćnih sati, QLED televizori prava su izlika zašto se nisi naspavao.  

Donosimo ti nekoliko razloga zašto su Samsung QLED 4K i 8K televizori idealne gejming zvijeri za tvoju igraću konzolu:

1. Prekrasni gejmerski prizori

Svi pravi gejmeri znaju koliko je važno da je grafika realistična za maksimalno gejming iskustvo. Zato će visoka QLED 4K i 8K HDR rezolucija na Samsung televizorima biti pravi melem za oči. QLED 8K te UHD televizori opremljeni su i sa HDR10+ tehnologijom, koja visokim dinamičkim rasponom boja i svjetlina te još boljim prikazom podiže gejming na novi nivo.

2. Lag je samo stvar prošlosti

Sa Samsung QLED 8K i 4K televizorima – lag ne postoji. Kao prvi televizor s HDMI 2.1 priključkom, dok gejmaš vidjet će svaki detalj u odličnoj 4K rezoluciji i nevjerojatnoj brzini osvježavanja od 120 Hz koju podržavaju svi QLED televizori te modeli od Q70 nadalje. Svaka animacija prikazat će se tečno, bez zastajkivanja na velikim brzinama od 120 FPS-a. Tehnologija 9.8ms Input Laga, koja predstavlja vrijeme odziva na zaslonu nakon što koristimo svoj upravljač za konzole, osigurava najveću brzinu odziva u milisekundu. Kao šećer na kraju, tu je i FreeSync Premium tehnologija koju pokreće AMD, a služi da sinkronizira prikaz konzole i televizore kako bi svaka tekstura bila na maksimalnoj kvaliteti te da se izbjegne potencijalno zastajkivanje i zamrzavanje. Tako djeluje i VRR (variable refresh rate) tehnologija, ali između grafičke kartice i televizora.

3. Savršen zvuk

Osim što sve izgleda očaravajuće, bitan element svakog vrhunskog gejming iskustva je i zvuk. Kada pališ motore svojeg automobila u trkaćim igrama, zabiješ gol svojem prijatelju u nogometnom dvoboju ili se u pozadini reproducira prekrasna skladbe same igre, zvuk itekako utječe na adrenalin zbog kojih i volimo neprestano gejmati. Kada igraš FPS ili igre koje se oslanjaju na sluh, na Samsung QLED 8K i 4K televizorima nemoj ništa propustiti pomoću Objeckt Tracking Sound tehnologije koja će pravilno rasporediti reprodukciju zvuka po prostoriji za maksimalan osjećaj realizma i dubine. Kao da si baš ti taj lik s kojim igraš!

4. Uvijek spreman za duge sate igranja

Bilo da smo hardcore gejmeri ili se jednostavno volimo opustiti nakon napornog dana, uvijek je poželjno ne gubiti vrijeme na konfiguraciju postavki svake igre. Znamo, svi smo se susreli s onim trenutcima kada postavke jednostavno ne funkcioniraju na našem uređaju. Stoga Samsung QLED televizori imaju ugrađeni Način rada za igre koji automatski konfigurira sve potrebne postavke čim pokreneš svoju igru. Sjećaš se kako smo prije pričali o lagu? Način rada za igre također smanjuje i ulazno kašnjenje signala, što će samo pružiti još bolji osjećaj kad gejmaš. Stvarno cool.

5. Treba ti walkthrough? Gledaj preko QLED televizora!

Idemo si za kraj priznati, u prijašnje vrijeme zvali bismo prijatelje, dobili u kutiji priručnik za igru ili upisali šifre kada bi zapeli na nekom kompliciranom dijelu igre, dok danas samo odemo na YouTube gdje ćemo pronaći dobar walkthrough. Uz pomoć Multi-View opcije na Samsung QLED televizorima, učitaj što ti treba na svom pametnom telefonu, razdijeli ekran na dva dijela i u isto vrijeme riješi taj gejmerski problem. Čudesno, zar ne?

Što čekaš? Prouči Samsung QLED 8K i 4K televizore optimizirane za gejming na poveznici i pruži sebi ultimativno gejming iskustvo. S QLED televizorima, iskusi čari svojih najdražih naslova do maksimuma.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije