Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako zaraditi na rudarenju u vrijeme kada težine rastu, a vrijednosti kriptovaluta padaju?

Aplikacija CryptoGuiMiner
Foto: Promo
12.02.2018.
u 16:36

Aplikacija CryptoGuiMiner automatski rudari najisplativiju kriptovalutu u određenom trenutku.

Posljednjih nekoliko mjeseci vlada kripto euforija, tj bar je vladala dok nije prešla u strah većine investitora i rudara. Dok se unazad nekoliko tjedana moglo više nego odlično zaraditi na rudarenju, danas je situacija nešto lošija. Problem je u tome što se težina rudarenja povećala, dok su zadnjih dana cijene kriptovaluta padale i više od 50%.

Još uvijek možete zaraditi od doma

No rješenje (još uvijek) postoji. Neki korisnici su se emocionalno vezali za određenu kriptovalutu, te rudare samo nju. No postoji veliki broj kriptovaluta, naročito onih manje poznatih, čijim se rudarenjem može ostvariti znatno veći profit s istim hardverom za rudarenje. Možda neke od tih valuta jesu nesigurnije, no ako primjerice u mjesec dana s istim hardverom možete izrudariti Ethereuma u protuvrijednosti 350 USD ili Verge-a u protuvrijednosti 800 USD, tada se svakako više isplati rudariti Verge. Naravno, ako volite Ethereum jednostavno prodate izrudareni Verge i kupite Ethereum-a više nego li bih njega izrudarili. Također težine rudarenja konstantno rastu i padaju. Tako sat vremena može biti najisplativije rudariti Verge, a nakon toga iduća dva dana je najisplativiji Lux.

Kako koristiti Crypto Gui Miner?

Aplikacija CryptoGuiMiner automatski rudari najisplativiju kriptovalutu u određenom trenutku. Prvi korak prilikom pokretanja aplikacije je napraviti profile za rudarenje. Npr. ako želite da aplikacija rudari najisplativiju kriptovalutu između Ethereum, Verge i Lux morate napraviti tri profila, za svaku kriptovalutu po jedan. Sve što trebate znati je adresa novčanika (walleta) za svaku kriptovalutu. Za kreiranje 3 profila potrebno vam je svega nekoliko sekundi. Tada klikom miša pokrenete rudarenje i aplikacija sve ostalo odrađuje sama. Jednostavno GUI sučelje nudi vam sve potrebne informacije (temperature grafičkih kartica, listu kriptovaluta i predviđenu zaradu za svaku za vaš hardver, kriptovalutu koja se trenutno rudari, trenutni hashrate, zaradu u protekla 24 sata i sl.).

Pratite svoju zaradu u pokretu

Također pošto ne možete uvijek biti pri računalu, aplikacija dolazi i s web monitoringom preko kojega možete pratiti stanje svojih računala za rudarenje. Web monitoring možete otvoriti na svakom uređaju s pristupom internetu, a posebno je prilagođen za mobilne uređaje. Tako putem web monitoringa možete pratiti: profit u 24 sata, kriptovalutu koja se trenutno rudari, hashrate, temperature grafičkih kartica i sl.

Što ako mi računalo za rudarenje prestane s radom? Bez brige, CryptoGuiMiner će vam poslati e-mail notifikaciju ako je neko od vaših računala za rudarenje prestalo s radom.

CryptoGuiMiner je trenutno prilagođen za NVIDIA grafičke kartice. Možete ga besplatno skinuti sa stranice https://cryptoguiminer.com, na kojoj se nalaze i sve potrebne informacije.

Također pogledajte i video koji objašnjava kako koristiti aplikaciju. Youtube link za video: https://goo.gl/Jpj8ni

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije