Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETAL SEARCH

Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel

Huawei
Foto: Huawei
1/9
28.09.2020.
u 15:27

Petal Search je pretraživač kojim možete na jednom mjestu tražiti sve aplikacije, ali i surfati vijestima, fotografijama, videima...

Huawei mobiteli redovito su prvaci po kvaliteti kamere i izdržljivosti baterije, a ove godine korisnicima je omogućen i niz proširenja softverskih usluga.

Svi danas puno fotkamo i snimamo gomilu videa pa je nekad prava gnjavaža prebaciti sve podatke na novi mobitel. Ova često zahtjevna radnja maksimalno je olakšana kroz aplikaciju "Phone Clone". Kroz nju sami birate koje ćete točno podatke prenijeti na novi mobitel pa čak i najdraže aplikacije.

Preostaje vam samo uz pomoć QR koda povezati novi i stari uređaj i ubrzo ste spremni za korištenje novog mobitela.

Središnje mjesto za skidanje aplikacija na Huawei pametnim telefonima je AppGallery. A odnedavno je Huawei uveo i još jedan servis Petal Search koji vam omogućuje pristup svim aplikacijama.

Ovo je novi alat koji je kreirao Huawei i puno je više od samo aplikacije ili dućana za aplikacije. Petal Search je pretraživač kojim možete na jednom mjestu tražiti sve aplikacije, ali i surfati vijestima, fotografijama, videima...

A evo kako funkcionira. U AppGalleryju skinete Petal Search. Možete je koristiti i kao aplikaciju i kao widget.

Povlačenjem dva prsta po zaslonu vašeg Huawei mobitela možete je postaviti kao widget na svoj home screen.

Tako u svakom trenutku odmah imate spreman prozor (Find Apps) za ukucati što god vam treba, bilo da je riječ o aplikaciji ili da tražite vijest, video, fotografiju...

Unutra je sadržaj raspoređen po sljedećim kategorijama: Internet, Aplikacije, Vijesti, Slike, Videozapisi, a pojavljuje vam se odmah i kronološka lista vijesti iz različitih medijskih izvora.

Kroz Petal Search imate pristup do niza najpopularnijih aplikacija poput WhatsAppa, Tik Toka, Instagrama, Facebooka, Spotifya, Vibera, Netflixa... Uključujući i njihova ažuriranja

Kod instaliranja bilo koje aplikacije Petal Search će vam jasno istaknuti i izvor i verificiranost datoteke koju potom možete instalirati. Petal Search će brinuti i da imate pregled ažuriranja svih aplikacija kako ne biste imali nikakvih smetnji u korištenju.

Huaweijeva trgovina aplikacija AppGallery integrirana je u Petal search, a svaki tjedan u nju stiže 5.000 novih aplikacija. U AppGalleryju dostupne su aplikacije pet najvećih domaćih banaka - Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke.

Također, u AppGalleryju su dostupne i dvije najpopularnije inovativne bankarske aplikacije, Keks Pay i Telekom banking, kao i brojne druge lokalne i globalne aplikacije. Tu možete izravno skinuti i vodeće medijske aplikacije u Hrvatskoj, kao i vrlo popularni glazbeni servis Deezer. 

Sadržaj omogućio Huawei
 

Foto: Huawei

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije