Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Mrvoš

Izumitelj pametne klupe uvršten na prestižnu Forbesovu listu '30 Under 30'

Ivan Mrvoš
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
13.02.2019.
u 08:19

Mladi solinski poduzetnik našao se na Forbes listi 30 Under 30 listi u Manufacturing & Industry kategoriji za 2019. godinu u Europi

Ivan Mrvoš iz Solina, 23-godišnji poduzetnik i izumitelj prve pametne klupe u Europi, uvršten je na Forbesovu listu 30 Under 30 u Manufacturing & Industry kategoriji za 2019. godinu u Europi.

Objavio je on to jučer na Facebooku.

– "Ok, osvojili smo sva priznanja koja su se mogla osvojit" život kaže: "wroooooong!". Pa sam se tako danas našao na Forbes 30 Under 30 listi u Manufacturing & Industry kategoriji za 2019. godinu u Europi. Koliko vidim - najmlađi na gotovo svim listama i jedini iz Hrvatske (ako je još netko na listi - moje isprike). Apsolutno ogromno priznanje, ne samo za moj rad, nego i za rad cijelog tima u Include. Svaka čast ekipa – napisao je on te se pohvalio:

– A godina je i onako počela dobro, sa 1,1 mil. kn vrijednosti prodanih proizvoda samo u siječnju.

Forbes za Ivana Mrvoša piše da je osnivač tvrtke Include, koja proizvodi solarne pametne klupe, s funkcijom povezljivosti na Internet of Things tako da mogu biti povezane s drugim inicijativama i proizvodima za pametne gradove. Od osnivanja, diljem svijeta prodali su više od 900 klupa.

Ključne riječi

Komentara 2

SL
spusti_loptu
11:37 13.02.2019.

Eh, tesko je nama Hrvatima komentirati poslovni uspjeh jednog od nas! Ako netko smisli nesto da ga se moze oblatiti mozda i bude koji komentar!

Avatar Halidumjestohalida
Halidumjestohalida
15:36 13.02.2019.

Da je napisano da je vlasnik i izumitelj iste istu izumio sa mogućnošću reprodukcije Thompsonovih pjesama. Imali bi 500 komentar dežurnih domoljuba, ljevičara, ugrožene srbske nejaci, i ostalih znanih i neznanih. Vjerovatno bi se Klingonci javili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije