Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Innovation on the Move

Inovacija u pokretu: SAP roadshow kamion u Zagrebu

SAP
Foto: PR
27.09.2018.
u 20:04

Posjetitelji će tijekom dva dana imati priliku inspirirati se scenarijima i live demo prezentacijama zahvaljujući SAP Immersive Experience Roomu i interaktivnom iskustvu omogućenom u 360 stupnjeva

Inovacija u pokretu dovode SAP-ov roadshow kamion u Zagreb. Zagreb će 9. i 10. listopada biti dio turneje Innovation on the Move u sklopu koje će SAP-ov roadshow kamion biti predstavljen poslovnim korisnicima, partnerima, akademskoj zajednici i javnosti.

Tvrtke se danas suočavaju s različitim izazovima – moraju odgovoriti na individualne potrebe kupaca, neprestano se prilagođavati i inovirati ako žele ostati konkurentne. Nove tehnologije poput blockchaina i IoT-a pomažu im da postanu predvodnici digitalne transformacije. Stoga je cilj turneje Innovation on the Move upoznati tvrtke, ali i sve zainteresirane s mogućnostima novih tehnologija te im približiti SAP-ova rješenja temeljena na njima.

Posjetitelji će tijekom dva dana imati priliku inspirirati se scenarijima i live demo prezentacijama zahvaljujući SAP Immersive Experience Roomu i interaktivnom iskustvu omogućenom u 360 stupnjeva. Zainteresirani građani moći će posjetiti SAP-ov roadshow kamion oba dana u terminu od 16 do 18 sati uz obaveznu registraciju na web-stranici.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije