Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodnjanski IT div

Infobipu vrijedna nagrada za digitalni proizvod

Informatička tvrtka Infobip
Dusko Marusic/PIXSELL
23.11.2020.
u 20:14

Vodnjanska je tvrtka dobila nagradu uglednog edukatora u polju razvoja softvera i drugih digitalnih tehnologija

Vodnjanski je IT gigant dobitnik ovogodišnje nagrade Proddy koju dodjeljuje Product School, edukacijska kompanija posvećena dodatnom školovanju u polju razvoja softvera i drugih digitalnih tehnologija. Ova škola dodjeljuje i nagrade a ove je godine Infobip dobitnik njihova Proddyja za Best Customer Engagement Platform, odnono najbolju platformu za angažman korisnika. Nagradu je Infobip dobio za Moments, multikanalno rješenje za angažman korisnika. U Infobip ističu kako su posebno ponosi što su nagradu dobili za jedan od njihovih prvih software-as-a-service proizvoda od jedne od vodećih edukatora za osobe i organizacije.

– Želio bih čestitati Infobipu na ovoj nagradi, bili su najbolji u svojoj kategoriji, dobili su najviše glasova od glasača iz istog područja u kojem se natječe i Moments. U svakom slučaju Infobip zaslužuje ovu nagradu za rješenje koje pojednostavljuje kompleksnu digitalnu komunikaciju današnjice kako bi se dobilo najbolje u angažmanu korisnika i njegovom dojmu, rekao je Carlos Gonzalez de Villaumbrosia, direktor Product Schoola.

– I više smo nego zahvalni na Proddyju. Nagrada se dobiva za najbolje svjetske digitalne proizvode pa je nominacija privilegija, a nagrada savršen završetak godine bogate događajima. Hvala vam glasači Proddyja, rekao je Adrian Benić, potrpredsjednik za proizvode u Infobipu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije