Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ime je sudbina

Isplati li se odabrati tablet po imenu proizvođača?

14.12.2017.
u 15:09

Tablete proizvode ne samo ugledni proizvođači pametnih telefona nego i vodeći proizvođači računala

Cijena Android tableta kreće se od nekoliko stotina pa do nekoliko tisuća kuna. Loša vijest je: one najjeftinije odmah zaboravite. Većinu njih proizvode takozvane no name tvrtke – proizvođači za koje vjerojatno nikad niste čuli. Sam izraz „proizvođači“ u ovome slučaju i nema puno smisla – jer oni ih nisu proizveli. Proizvele su ih kineske tvrtke (ili još gore: vijetnamske, indijske, malezijske…) na koje je neka hrvatska ili europska tvrtka „nalijepila“ svoj brend – s imenom na engleskom jeziku, koji našim kupcima ulijeva više povjerenja.

S druge strane, ugledna kineska imena kao što su Xiaomi, Huawei, Lenovo… uopće se ne trude dati engleske nazive svojim brendovima. A zašto i bi – kada većina kupaca znaju da su ti proizvođači kadri napraviti jednako kvalitetan proizvod kao primjerice Apple. Isto vrijedi i za Samsung, LG, Sony

Tablete proizvode ne samo ugledni proizvođači mobitela nego i vodeći proizvođači računala, kao što su primjerice Asus i Acer. Ipak, imajte na umu da nisu svi oni jednako uspješni s tabletima kao s laptopima ili smartfonima…

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije