Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFOGAMER, INOVA...

Igre za razne konzole bile su pravi mamac za posjetitelje

Video igre
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/5
18.11.2013.
u 12:07

Inova, koja bi trebala poticati mlade da na njoj sudjeluju i angažiraju se, nažalost, nije bila “in”

Zagrebački velesajam ugostio je ovaj vikend prvenstveno ljubitelje knjiga jer je Interliber najveća i najposjećenija jesenska priredba.

No impresivan je bio odaziv i na Infogamer/Reboot sajamski dio. Unatoč tomu što se upravo ulaz u taj paviljon krcat konzolama za igranje videoigara naplaćivao, posjetitelji su strpljivo čekali u redu bilo za turnire, bilo za igre. Inova, koja bi trebala poticati mlade da na njoj sudjeluju i angažiraju se, nažalost, nije bila “in”. Ne zato što je nedostajalo izuma, no možda bi trebalo više pažnje uložiti u prezentaciju prostora, štandova i samih proizvoda.

Kroz sajam glazbe i multimedije, pak, proći će, procijenio je Krunoslav Ćosić, vlasnik Muzeja mobitela s 900 izloženih primjeraka, oko 50 do 60 tisuća ljudi. Njegov štand doista je privlačio pažnju, jer ipak je izložio cjelokupnu povijest mobilne telefonije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije