Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

iFlight rješenje sada ‘radi’ i u SCAT Airlinesu iz Kazahstana

Marko Radoš i Mario Rudman u Combisu sada nižu uspjehe, a kao tim iFlight počeli su razvijati na natjecanjima i hackatonima koji ih je doveo u Neostartup Combisa
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
04.10.2017.
u 19:23

Combis predstavio tri implementacije inovativnog sustava za sigurnost i kvalitetu zrakoplovnih kompanija

Combis je implementirao iFlight rješenje u zrakoplovnoj kompaniji za putnički i teretni prijevoz Trade Air, u Zračnoj luci Mostar te kazahstanskoj zrakoplovnoj kompaniji SCAT Airlines, objavljeno je na prošlotjednoj Combisovoj konferenciji.

– Najveći izazov bio nam je ostvariti prvu implementaciju, no vjerovali smo da ćemo uspjeti preskočiti tu prepreku što se na kraju i ostvarilo realizacijom projekta kod domaćeg zračnog prijevoznika Trade Aira – kazali su Marko Radoš i Mario Rudman, autori iFlight ideje koju su razvili u finalno rješenje u Combisovu internom startupu – NeoStartupu.

iFlight je inovativno IT rješenje za zrakoplovstvo koje objedinjuje sustave za upravljanje sigurnošću i kvalitetom.

– Imali smo veliku želju pojednostavniti procedure u sustavu. Prije iFlighta koristili smo brojne tablice koje je uređivao velik broj ljudi, a iFlight nam je detaljan uvid u sigurnosne indikatore letačkih operacija. Sustav je inovativan, user-friendly i zadovoljava stroge zahtjeve za upravljanje sigurnošću – izjavio je Hrvoje Akmadžić iz Trade Aira.

iFlight je implementiran i izvan Hrvatske, točnije u Zračnoj luci Mostar u Bosni i Hercegovini, kojoj će iFlight rješenje pojednostaviti interne procedure, a treća implementacija sustava ostvarena je u Kazahstanu, u zrakoplovnoj kompaniji SCAT Airlines.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije