Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEA KNOCKOUT 2019

Idejom do Las Vegasa i štanda na CES-u

Idea Knockout
Foto: PR
02.05.2019.
u 17:41

Prijavite se na Bugovo natjecanje, ne morate biti startup, ali morate imati originalnu tehno ideju

Nakon velikog uspjeha prijašnjih pet Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova, startupa Orqa, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug je odlučio ove godine upriličiti šesto izdanje regionalnog natjecanja tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu.

Idea Knockout 2019 tako će se održati 26. rujna 2019. u prostoru HUB385 u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2020, plaćene vožnje Uberom tijekom boravka u Americi, te plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2019 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh!

Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Uz prvu nagradu, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2020. Uz sve to, svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2019 dobit će i izlagački prostor tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima, a pobjednički tim detaljno će, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2020. Idea Knockout 2019 održat će se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori natjecanja su još i Algebra, Uber i HUB385. Medijski pokrovitelj, naravno bit će i prilog Večernjeg lista - Smart.

Pogledajte i video s ovogodišnjeg Bug Future Showa:

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije