Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 15°C
  • sttipe:

    Ne zazivam 5G mriže. U nas je grad narasta sa 22, na 52000 stanovnika, od akcije Zvonko Telefonko, a investirano je "0" kuna, samo "muža", postojeće opreme koju smo sami platili masne novce.. Kriminal par exelance, s koje god strane ... prikaži još! pogledaš. Umisto da je vlada aktivirala optiku u vlasništvu nekoliko državnih firmi, i napravila duopolu malo konkurencije. Nije usko grlo nama u žicama nego iza pošte..

  • eurobanana:

    yugo DE telecom --brzina u kurzu prekidi ..dans radi sutra mozda ...bez rel 35 eura u hru Njemackoj za 19,99 e u mjesecu tel i internet 16 000kb flate rate dan i noc,,tel je jedino za fiksne tel flate rate 1&1

  • znam:

    Nasi susjedi bi rekli: "svaki cigo svoga konja hvali", pa tako i Boris internet. Naslov je netocan jer ne moze biti od iste vaznosti internet sa strujom i vodom, ako ne zbog same spoznaje da bez struje nema niti interneta. ... prikaži još! Bez obzira na veliku vaznost interneta u ovo vrijeme, treba odredjene kategorije postaviti na pravo mjesto. Ne postoji nesto sto je samo pozitivno u nasem svijetu pa tako niti internet. Internet konzumira preko 8% svjetske elektricne energije; odmah iza Kine i USA. Taj postotak ce rasti jer je buducnost koncipirana na bezicnom prijenosu podataka koji je milijun puta veci potrosac energije nego fiber-optics. Priznajem da je u ovoj situaciji internet imao doprinos u obrazovanju ali nista ne moze zamjeniti skolu. O utjecaju interneta na zdravlje, privatnost, ovisnost nekom drugom prilikom. Boris bi se trebao fokusirati da ne budemo najgori u EU po brzini i kvaliteti interneta; ovo sto vi koristite su napravili i platili nasi roditelji.

Još iz rubrike Tech/Sci

HRVOJE BALEN član uprave Algebre

Studiji moraju odgovarati na digitalne prilike i izazove koje donosi sutrašnjica

LIAM BENHAM

IBM-ov čelnik otkriva koja će se zanimanja najviše tražiti u sljedećih 5 godina

2
Asteroidi
NAJGORE PODRUČJE

Katastrofalne posljedice: Putanja asteroida koji je uništio dinosaure stvorila je 'savršenu oluju'

3