Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGITALNA AGENCIJA

Human niže nagrade, širi se i traži nove kolege

Human agencija
Privatni album
01.10.2020.
u 08:42

Kao jedna od posljednjih pristiglih mogu potvrditi da, iako ‘neozbiljni’, humanovci rade ozbiljno dobre stvari niže nagrade, širi se i traži nove kolege

Osnivači digitalne agencije Human, nekadašnje web.burze, Vanja Bertalan i Mario Stipanović u fokusu hrvatske javnosti našli su se prošlog proljeća kad je web-stranica njihove agencije na međunarodnom natjecanju u New Yorku proglašena najboljom na svijetu. Nagradu Webby, popularni digitalni Oscar, osvojili su u žestokoj konkurenciji, u kojoj su se među finalistima u različitim kategorijama pronašla imena kao što su HBO, NASA, Spotify, Saturday Night Live, Google i drugi. Dvostrukom pobjedom, glasovima žirija akademije i glasovima publike, Human je pokazao da za pobjedu nije presudno veliko ime nego kreativna ideja i kvalitetna izvedba. Nedugo nakon toga osvojili su i najprestižniju dizajnersku nagradu na svijetu – Red Dot. S ukupno čak sedam nagrada za vlastitu web-stranicu (osim nagrade Red Dot i dva Webbyja, dobili su Lovie, W3, CSS Winner i Mixx) jedna od najdugovječnijih domaćih digitalnih agencija postala je ujedno i najnagrađivanija.

Po mnogočemu specifična, ova je godina i te kako važna za Human jer sve ono na čemu predano rade posljednjih godina počinje dobivati neko novo naličje. A međunarodna priznanja samo su dio priče.

– Pored razvoja digitalnih rješenja, koja razvijamo za naše klijente, zahvaljujući 15-godišnjem iskustvu razvili smo vlastiti softver kojem je cilj pojednostaviti kompleksne digitalne projekte. Riječ je o rješenju za upravljanje različitim vrstama podataka (Digital Asset Management) te vlastitoj platformi za upravljanje podacima (headless CMS). U tijeku je implementacija spomenutih rješenja u nekoliko domaćih komercijalnih projekata, koji će biti predstavljeni krajem godine, dok u godini pred nama ovaj segment poslovanja planiramo snažnije usmjeriti na inozemna tržišta – izjavila je Ivana Božanić, operativna direktorica Humana.

Digitalna transformacija poslovanja kojoj svjedočimo posljednjih mjeseci, uz brojna ostvarena priznanja, otvaraju dodatne prilike i poslove za Human. Trenutačno Humanov tim čine 43 osobe, koje rade u uredima u Zagrebu i Osijeku, a zbog daljnjeg rasta u potrazi su za novim kadrovima pa svoj tim planiraju proširiti s čak 14 novih ljudi s kompetencijama na području razvoja, dizajna i upravljanja projektima. Detaljne informacije o otvorenim radnim mjestima zainteresirani kandidati mogu pronaći na web-stranici Humana https://www.humaninteraction.com/  Iako su atmosfera i međuljudski odnosi nešto što će svaki djelatnik Humana najprije istaknuti, ne uzimaju ih zdravo za gotovo nego u njih kontinuirano ulažu pa odnedavno Human ima i svog čovjeka za ljudske resurse.

– Energiju unutar tvrtke najlakše je dočarati na uvodnom razgovoru, najčešće u našem dvorištu, a kao jedna od posljednjih pristiglih mogu potvrditi da, iako “neozbiljni”, humanovci rade ozbiljno dobre stvari. Unatoč tome što se radi puno, atmosfera je opuštena, a kućni ljubimci, kava i dobar smisao za humor dio su naše svakodnevice jer nam i iskustvo potvrđuje da smo bez stresa puno kreativniji i produktivniji, a ujedno zadovoljniji – istaknula je Asja Erdelji, HR menadžerica. Balans između privatnog i poslovnog za ekipu iz Humana osobito je važan, čemu mogu zahvaliti i činjenicu da neki u Humanu rade i dulje od 15 godina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije