Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Huawei Watch GT 2 Pro i Watch Fit: Poboljšano korisničko iskustvo uz dugotrajnu bateriju

Huawei Watch GT 2 Pro i Watch Fit
Foto: Huawei
1/9
21.09.2020.
u 16:27

Novi pametni satovi predstavljeni na HDC konferenciji

Huawei je na svojoj Developers konferenciji (HDC) predstavio šest novih uređaja među kojima su i pametni satovi – Watch GT 2 Pro i Watch Fit. Novi uređaji Watch serije proizvoda donose inovativne značajke, uz zadržavanje pregršt opcija i moćne baterije po kojima je Watch serija pametnih satova poznata.

Huawei Watch GT 2 Pro: Nova perjanica uz premium dizajn i napredne funkcije

Foto: Huawei

Huawei Watch GT 2 Pro najnapredniji je Huaweijev pametni sat. Dizajniran je kako bi korisnike potaknuo na istraživanje, učenje novih vještina i otkrivanje vlastitih granica zahvaljujući naprednim funkcijama bilježenja sportskih rezultata i zdravstvenog stanja korisnika. Sat je minimalistički i udoban, a lice je izrađeno od safira, puno izdržljivijeg materijala koji će osigurati otpornost na ogrebotine, čak i tijekom zahtjevnih sportova na otvorenom. Kućište je izrađeno od titana, a Watch GT 2 korisnici bez straha mogu koristiti u svim svojih avanturama.

Huawei Watch GT 2 Pro nudi preko 200 opcija izgleda naličja, uz brojne prilagodbe koje je moguće napraviti, a korisnicima je ponuđena dodatna mogućnost personalizacije kroz korištenje vlastitih fotografija iz galerije pametnog telefona.

U ponudi je i preko 100 načina vježbanja, bez obzira jesu li korisnici iskusni sportaši, rekreativci, ili se tek počinju baviti nekim sportom. Odsad je moguće pratiti i rezultate skijnja, skijaškog trčanja, snowboardinga ili igranja golfa. Kojim god sportom se bavili, korisnici se mogu osloniti na Huawei Watch GT 2 Pro, čak i avanturisti koji se bave ekstremnim sportovima na otvorenom. Sat će prikazati vrijeme izlaska i zalaska sunca, mjesečevu fazu, vrijeme plime i oseke, kao i upozoriti na ekstremne vremenske uvjete. Za korisnike koji vježbaju kod kuće osigurano je 10 tečajeva koje je moguće pokrenuti na satu kako bi korisnici poboljšali vlastitu tjelesnu kondiciju.

Foto: Huawei

Praćenje zdravstvenih parametara također je poboljšano, zahvaljujući nadograđenoj Huawei TruSeen™ 4.0+ tehnologiji koja pruža preciznija očitanja otkucaja srca. Huawei Watch GT 2 Pro također podržava praćenje otkucaja u stvarnom vremenu – nadgleda puls, brzinu otkucaja srca, upozorava na visok puls, kapacitet unosa kisika, vrijeme oporavka i još mnogo toga.

Pametni sat dolazi u dvije varijante, Night Black sportskoj verzijii ili Nebula Grey klasičnom izdanju. Preporučena maloprodajna cijena Huawei Watch GT 2 Pro Sport verzije iznosi 329 eura, dok je preporučena cijena Classic verzije pametnog sata 349 eura.

Huawei Watch Fit: Trenirajte sa stilom

Huawei Watch Fit je kompanijin prvi pametni sportski sat sa zaobljenim pravokutnim licem, a dizajniran je da potiče korisnike na nove oblike vježbanja kroz razne animirane fitnes tečajeve, brojne načine vježbanja i znanstvene značajke praćenja zdravlja. Sve više korisnika aktivno se bavi sportom, a novi Huawei Watch Fit stvoren je kako bi im pomogao kod praćenja svojih rezultata, kao i zdravstvenog stanja.

Foto: Huawei

Novi sportski sat donosi čak 12 različitih tečajeva vježbanja za korisnike, uključujući demonstraciju 44 različita držanja, dok animirani fitnes tečajevi nude besplatan privatni trening, bez potrebe za bilo kojim drugim uređajem. Osim podrške za razne vježbe, sat će upozoriti korisnika ako predugo sjedi, podsjećajući ga na važnost kretanja. Podržano je i praćenje 96 različitih sportova, uz 11 profesionalnih načina vježbanja, uključujući hodanje, trčanje, vožnju biciklom, plivanje i još puno toga. Korisnici tako mogu aktivno pratiti vlastitu izvedbu, a senzori sata će izmjeriti parametre kao što su broj otkucaja srca, intervale otkucaja, potrošene kalorije, vrijeme vježbanja i ostale korisne podatke.

Osim TruSeen™ 4.0 tehnologije za praćenje otkucaja srca, Huawei Watch Fit dolazi i s podrškom za TruSleep™ 2.0 tehnologiju koja omogućuje praćenje i analizu sna u stvarnom vremenu, uz praćenje pulsa, kvalitete disanja tijekom sna i analize velikih podataka. Sat inteligentno prepoznaje kada korisnik zaspi i probudi se, koristeći te podatke kako bi napravio sveobuhvatnu analizu koja prikazuje različite faze poput laganog sna, dubokog sna, REM-a i budnosti. Koristeći Huaweijevu AI tehnologiju, Watch Fit može točno identificirati šest tipičnih problema sa spavanjem, nudeći stotine prijedloga za poboljšanje sna. SpO2 nadzor pomoći će korisnicima pratiti zasićenje krvi kisikom, dok praćenje razine stresa nudi vježbe disanja koje će im pomoći da se opuste, a upravljanje menstrualnim ciklusom daje korisnicama uvid u svoje fizičko stanje i predviđanje menstrualnog ciklusa.

Foto: Huawei

Huawei Watch Fit teži svega 34 grama, a dolazi u modernim varijantama – Mint Green, Sakura Pink i Graphite Black, dajući korisnicima priliku da usklade pametni sat uz svoj outfit. Sportski pametni sat dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 129 eura.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije