Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Huawei P8 proglašen najboljim pametnim telefonom

Huawei P8
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
19.08.2015.
u 08:45

Razmišljate li o kupnji novog pametnog telefona možda je pravi izbor za vas Huawei P8, a kojeg, između ostalog, možete nabaviti po povoljnijim cijenama u webshopu Hrvatskog telekoma do 28. kolovoza.

Prestižna međunarodna organizacija EISA (European Imaging and Sound Association) i ove je godine proglasila najbolje elektorničke uređaje - riječ je o dodjeli EISA nagrada koje potvrđuju izvrsnost proizvoda u nekoliko kategorija.

Tako je najboljim u kategoriji pametnih telefona proglašen Huawei P8, oslanjajući se na uspjeh prošlogodišnjeg modela Ascend P7. Huawei uređaji redovito dobivaju visoke ocjene u specijaliziranim časopisima, a kao razlog pobjede modela P8, u EISA-i ističu bolju kamericu, izvrsnu kvalitetiu izrade, kao i cjelokupni odnos cijene i performansi.

Stoga, razmišljate li o kupnji novog pametnog telefona možda je pravi izbor za vas Huawei P8, a kojeg, između ostalog, možete nabaviti po povoljnijim cijenama u webshopu Hrvatskog telekoma do 28. kolovoza.

U ponudi su trenutno dva modela. Prvi je premium model Huawei P8 LTE. Vrhunski uređaj elegantnog dizajna, metalnog kućišta i blistavog zaslona dijagonale 5,2 inča oduševit će vas svojim izgledom, ali i mogućnostima. Tanak je samo 6,4 milimetra, jednostavan za korištenje, bez ikakvih bespotrebnih dodataka.

Uređaj u sebi ima najnoviju verziju Androida, a s osmojezgrenim procesorom i 3 gigabajta radne memorije omogućuje brzo surfanje u 4G mreži i gledanje video zapisa bez prekida. Glavna kamera ima čak 13 megapiksela, a i prednja selfie kamera je vrhunske kvalitete s 8 megapiksela. U ponudi HT-a uz P8 dobiva se i maska za mobitel kao poklon.

Huawei P8 LTE trenutno možete nabaviti u webshopu Hrvatskog telekoma uz popust od 600 kuna pa njegova cijena sada iznosi 898 kuna u tarifi Najbolja Surfam.

P8 Lite laganija verzija P8 modela, nešto manjeg zaslona (5 inča), tek malo deblji (7,7 milimetara), ali također na najnovijoj verziji Androida i s brzim osmojezgrenim procesorom. Glavna kamera također ima 13 MP, a prednja 5 MP, što uz Bluetooth štap koji dobivate na poklon omogućuje odlične selfieje. Iako je uređaj nešto manji i lakši, baterija i dalje ima vrlo pristojnih 2200 mAh, što omogućuje cjelodnevno intenzivno korištenje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?