Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO IZ KINE

Huawei ima i novi tablet – MediaPad 3

Huawei MediaPad 3
Foto: Huawei
1/3
13.09.2016.
u 08:52

Kineski div prišuljao se i na tržište tableta te ponudio vrlo dotjeran model lijepa dizajna i odličnih audio-vizualnih performansi

Velika kineska kompanija Huawei sve se jače pozicionira na potrošačkom tržištu. Nakon velikog rasta na tržištu smartphonea, gdje bilježi čak 40 posto rasta prihoda, kineski div širi jaču ponudu i na tržištu tableta.

Krajem mjeseca na tržište izlazi MediaPad M3. Riječ je o nasljedniku tableta M2, no s puno promjena. Sada je dimenzija prebačena na portretni tablet dimenzije 8,4 inča (6 posto veći od iPad minija). Podsjeća na veliki phablet i odlično se uklapa u gornji dio ponude tableta pogonjenih Androidom. Dizajn je dosta dotjeran, a tanko aluminijsko kućište (7,3 mm) doprinosi elegantnom izgledu. Tu je i tehnologija prepoznavanja otiska prsta.

Zaslon ima rezoluciju 2560x1600, a unutra je procesor vlastite proizvodnje Kirin 950 s 4 GB RAM-a. Baterija ima kapacitet od 5100 mAh i Huawei tvrdi da omogućuje do 11 sati reprodukcije Full HD videa, 6 sati neprestanog igranja 3D igara ili pak 45 sati slušanja glazbe. Iako se tableti baš i ne preporučuju za fotografiranje, ovaj će tablet poslužiti i za to s 8 MP stražnjom i prednjom kamerom. Moguće je ubaciti micro SD karticu kapaciteta do 256 GB.

Uz MediaPad M3 dolaze i posebno dizajnirane AKG H300 slušalice, a audiosustav potpisuje Huaweijev ugledni partner Harman Kardona. Upravo reprodukciju zvuka na ovom tabletu u Huaweiju smatraju velikom prednošću jer je Harman Kardona poznat po snažnom i čistom zvuku. Tablet dolazi u četiri verzije (4GB+32GB WiFi), (4GB+32GB LTE), (4GB+64GB WiFi), (4GB+64GB LTE) s cijenama od 349 do 449 eura.

>> Francuski phablet s baterijom od čak 4000 mAh

Ključne riječi

Komentara 1

MT
mladen.turcic
11:30 13.09.2016.

prošli model je izuzetno kvalitetan,samsung mu nije do koljena,,,samo onaj prvi model od 7' je truba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije