Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet i Frankin božićni hit za bezbrižne blagdanske trenutke

Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet i Frankin božićni hit za bezbrižne blagdanske trenutke
Foto: Promo
1/3
03.12.2019.
u 15:07

U ovogodišnjoj blagdanskoj ponudi, Hrvatski Telekom korisnicima daje priliku da najmilije iznenade sa sedam dana besplatnog neograničenog interneta; Kroz ekskluzivnu suradnju s poznatom pjevačicom Frankom, novi božićni hit „Samo s tobom meni Božić je“ postat će sastavni dio zajedničkih blagdanskih trenutaka diljem Hrvatske; Uz kupovinu odabranih Samsung i Huawei pametnih uređaja, Hrvatski Telekom poklanja svim svojim korisnicima tablete i pametne narukvice

Danas su u svečanom ambijentu T-Centra Cvjetni predstavljene blagdanske pogodnosti Hrvatskog Telekoma, a najavljena je i ekskluzivna suradnja s poznatom pjevačicom Frankom Batelić. Hrvatski je Telekom u ovogodišnjoj božićnoj kampanji svim svojim korisnicima odlučio pokloniti priliku da svoje najmilije iznenade sa sedam dana besplatnog neograničenog interneta kako bi ovih blagdana bezbrižno uživali u čarima neograničene komunikacije.

Ova će posebna pogodnost zasigurno omogućiti i da blagdanski ambijenti u domovima diljem Hrvatske budu ispunjeni najnovijim božićnim hitom „Samo s tobom meni Božić je“ – pjesmom i spotom koje je ovom prilikom svim svojim obožavateljima predstavila i sama Franka. Upravo stihovi ovog božićnog hita krase i promotivni spot božićne kampanje Hrvatskog Telekoma koji će se od večeras prikazivati na malim ekranima.

Cover novog singla Franke
Foto: Arena Hospitality Group

Premijera se održala u T-Centru na Cvjetnom trgu,  jednom od najljepše uređenih prodajnih mjesta u samom središtu Zagreba. Od danas je ovaj T-Centar upotpunjen i prvim interaktivnim izlogom u Hrvatskoj, a koji će neupitno postati jedno od omiljenih mjesta za fotografiranje na ovogodišnjem zagrebačkom Adventu.

Svi su Frankini obožavatelji imali priliku uživati u premijernom prikazivanju blagdanskog spota putem live streaminga na youtube kanalu Hrvatskog Telekoma. Oni koji su streaming propustili, mogu već danas od 11:30 pogledati ovaj spot i poslušati pjesmu na Frankinom službenom youtube kanalu.

U Hrvatskom Telekomu želimo svima omogućiti da u svakom trenutku budu povezani s bližnjima. Upravo zato jer su zajednički trenuci u ovo vrijeme najvažniji, odlučili smo svim našim korisnicima pružiti priliku da se povežu i s onima koji nisu s njima u ovo blagdansko doba, i to na način da jedni drugima poklone neograničeni internet za bezbrižnu komunikaciju. Uz neograničeni internet na najboljoj mreži, sigurni smo i kako će nova Frankina pjesma postati sastavni dio svih ovogodišnjih božićnih trenutaka“,  izjavio je na predstavljanju Richard John Brešković, direktor Sektora za marketing privatnih korisnika Hrvatskog Telekoma.

Branimir Mihaljević, Katarina Moškatelo, Richard John Brešković
Foto: Arena Hospitality Group

Osim neograničene i besplatne komunikacije, Hrvatski Telekom je i ove godine pripremio posebne pogodnosti uz kupovinu mobilnih uređaja. Tako će svaki korisnik uz kupovinu odabranih Samsung uređaja na poklon dobiti i Samsung Galaxy Tab A 10.1 ili Galaxy Fit-e sportsku narukvicu. Niti obožavatelji Huawei pametnih uređaja ovih blagdana neće biti zakinuti - uz kupovinu najnovijih Huawei mobilnih telefona, na poklon će dobiti pametnu narukvicu Band 4 ili tablet T3 10''.

Više informacija o božićnoj kampanji potražite na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije