Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Codeanywhere

Hrvatski startup, najbolji u New Yorku

code
Foto: Screenshot
08.05.2014.
u 19:45

Hrvatski startup Codeanywhere predstavio se na TechCrunch Disrupt događaju u New Yorku, a sve zbog glasova publike koji su njihov servis proglasili najboljima na Startup natjecanju, izvještava renomirani tehnoportal Techcrunch...

Hrvatski startup Codeanywhere predstavio se na TechCrunch Disrupt događaju u New Yorku, a sve zbog glasova publike koji su njihov servis proglasili najboljima na Startup natjecanju, izvještava renomirani tehnoportal Techcrunch. Suosnivači Ivan Burazin i Vedran Jukić žele da njihov servis postane standard za developer te ga nazivaju Google docsom za razvojne inženjere. Codeanywhere je editor kodova na svim platformama i nalazi se u oblaku.

U praksi to znači da developeri mogu popravljati svoje aplikacije i stranice sa svih uređaja u realnom vremenu. Dnevno dobivaju 400 korisnika i premašili su ukupni broj od 200.000 korisnika od kojih njih 50.000 sustavu pristupa barem jednom tjedno. Ovaj je startup do sada osigurao investiciju od ukupno 635.000 dolara. Radi na principu freemium poslovnog modela. Korisnici mogu plaćati pet dolara mjesečno, a mogu se pretplatiti i na skuplji model od 50 dolara. U idućih nekoliko mjeseci radit će se na offline mogućnostima i integracijama sa servisima poput Githuba, piše Techchrunch.

>>'Drago nam je što je Microsoft prepoznao vrijednost našeg projekta'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije