Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
135 8°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • kristov:

    Telekomoperatori su spremni – dosad su 5G mrežom pokrivena 34 grada, - ovo je LAŽ, HT nije u stanju jednu žicu svjetlovoda iz zdenca do potrošača povući, da ne kažemo da im je po zagrebu toliko rupa u bežičnom sustavu, ... prikaži još! za ne vjerovati. Možete li misliti da na brdu iznad centra Zg nema signala!? Pričaju o 5G!

  • jorgen:

    "Daljnje pokretanje mreže pete generacije donijet će kvalitetan širokopojasni internet u sve krajeve Hrvatske" - u sve krajeve Hrvatske? Apsolutno netočno! 5G će biti koncentriran na urbana područja.

  • znam:

    "Ti biološki učinci EMR-a uključuju staničnu apoptozu, oštećenje DNA, smanjenu plodnost, neurološke / neuropsihijatrijske učinke, oksidativni stres, hormonalne učinke i rak. Vjerojatni učinci uključuju srčane događaje putem električne kontrole srca, te ADHD i autizam kroz kasne prenatalne i rane postnatalne ... prikaži još! izloženosti EMR-u. Sada vidimo ljude u dobi od 30 godina koji razvijaju Alzheimerovu bolest, a čak i mlađi razvijaju "digitalne demencije". " Professor Tom Butler

Još iz rubrike Tech/Sci

znanstvenici tvrde

Mozak modernog čovjeka razvio se kasnije nego što se misli

Smartlife
Smartlife

Novi portal Smartlife pokreće pametne promjene

Koprivnica: Gotovo stopostotni odaziv građana na cijepljenje Pfizer cijepivom
PRVO ASTRAZENECA PA PFIZER

Kombiniranje doza: Koliko je miješanje cjepiva zapravo učinkovito?

30