Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz zagrebačkog studija

Hrvatska dark fantasy igra Phageborn stiže na Steam

Phageborn Online Card Game
Foto: Games Revolted
1/10
09.10.2019.
u 15:03

Ovaj vikend otvara se testiranje 2v2 verzije igre, tijekom kojeg će zainteresirani imati priliku isprobati Phageborn

Hrvatska video-igra Phageborn Online Card Game stiže na popularni servis Steam.

Kako je objavljeno iz nezavisnog zagrebačkog studija Games Revolted, službeni datum ulaska Phageborna u "early access" je 30. siječnja 2020. godine. Igra će biti dostupna za PC i Mac.

Tim koji stoji iza ovog nadolazećeg dark fantasy naslova obećava još puno zanimljivih stvari prije samog ulaska u Early Access, poput turnira, suradnje sa zanimljivim osobama iz gaming industrije, otvaranja bete za sve igrače...

Ovaj vikend otvara se testiranje 2v2 verzije igre, tijekom kojeg će zainteresirani imati priliku isprobati Phageborn.

"Phageborn online card game kombinira bogat i razrađen svijet mračne fantazije s jedinstvenim i dubokim strateškim iskustvom kartaške igre. U Phagebornu, igrači preuzimaju ulogu moćnih heroja - Avatara, i dokazuju svoju vještinu izrade decka i sposobnost brzog donošenja odluka u iznimno dinamičnim dvobojima na svijetu mračne fantazije Issilithu, odnosno na njegovim nemilosrdnim bojnim poljima", objavili su iz Games Revolteda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije