Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tržište pc-a

HP kani lansirati kombinaciju osobnog računala i pisača

'Former eBay chief executive Meg Whitman exits the courthouse after testifying in the eBay versus Craigslist trial at the Chancery Court in Georgetown, Delaware December 7, 2009. Whitman took the witn
'TIM SHAFFER'
22.03.2012.
u 18:01

Izvršna direktorica Meg Whitman želi potpuno preobraziti tvrtku čija su prodaja i dobit u padu

Pritisnut padom prodaje printera, ali i osobnih računala, Hewlett-Packard kani na tržište izbaciti kombinaciju tih dvaju uređaja.

Izvršna direktorica Meg Whitman kazala je da tvrtka u posljednjih nekoliko godina nije dovoljno ulagala u razvoj i nije išla ukorak s onim što tržište traži, a to su ponajprije tablet-računala i pametni telefoni. Naglasila je da je to jedini razlog zbog kojeg su prodaja i dobit tvrtke u konstantnom padu.

Whitman, koja je na čelo HP-a došla u rujnu prošle godine, planira potpuno preobraziti kompaniju i lansirati niz novih proizvoda koji će privući kupce. Kombinacija PC-a i printera u jednom tek je početak.

Komentara 1

OS
osobaB
09:02 23.03.2012.

Otkud vam to da HP kani izbaciti na trziste kombinaciju uredjaja? Gdje ste to procitali/culi? HP je objavio da ujedinjuje poslovne jedinice: onu koja proizvodi pisace, skenere i srodne uredjaje i onu koja proizvodi racunala i monitore u novu poslovnuu jedinicu kako bi smanjili birokraciju unutar kompanije. Mozda vas je zbunilo sto je na nekim portalima pisalo \"HP combines PC and Printer units\", ali ipak ste mozda trebali vijest napisat na osnovu sluzbene HP objave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije