Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

HBO GO donosi genijalne serije korisnicima pravih kameleona u svijetu TV prijemnika

HBO GO na Samsung Smart TV prijemnicima
Foto: Promo
1/15
08.05.2018.
u 09:35

Zahvaljujući usluzi HBO GO korisnici Samsung Smart TV prijemnika mogu uživati u najnovijim serijama i zabavnim sadržajima dostupnih na Samsungovom operativnom sustavu Tizen.

Niti jedan smartphone, tablet, ni jedno računalo ne mogu zamijeniti osjećaj uživanja u televizijskom sadržaju koji nastaje dok sjedite ispred TV prijemnika u društvu obitelji, prijatelja ili sami – tada je TV, zapravo, najbolji prijatelj.

Posljednjih se godinu dana, kao najveći fenomen, pojavio binge watching – ostajanje uz TV prijemnik do ranih noćnih/jutarnjih sati, zbog neprekidnog uživanja u omiljenom TV serijalu. Binge - watching postao je trend, a zanimljivih i popularnih serija sve je više.

Foto: Promo

HBO GO na Samsung Smart TV prijemnicima

Zahvaljujući sjajnim tehnološkom performansama Samsungovih TV prijemnika, korisnici Samsung Smart TV-a odnedavno mogu uživati u HBO GO programu dostupnim na Samsungovom operativnom sustavu Tizen te u stvarnom vremenu pratiti brojne serijale, kao i jednu od najpopularnijih američkih serija današnjice - „Westworld“.

Korisnici HBO GO (koji imaju nalog) željenom sadržaju mogu pristupiti putem aplikacije HBO GO, koja se nalazi među ostalim aplikacijama u izborniku, na Samsung Smart TV prijemnicima.

TV prijemnici nisu što su nekada bili. Danas su sve glamurozniji, postaju dio ambijenta, stapaju se s njim, nevjerojatna su dizajnerska rješenja sa sjajnim tehnološkim performansama.

Poseban ćete uživati u zabavnom sadržaju koji pruža HBO GO usluga na najnovijim Samsung QLED TV prijemnicima koje, osim besprijekornog, vanserijskog dizajna, karakteriziraju Smart Display značajke koje, pak, svakom korisniku pružaju besprijekorno uživanje tijekom gledanja TV sadržaja.

Foto: Promo

QLED TV stvoreni da ugode svim osjetilima

Nedavno predstavljeni QLED TV prijemnici za 2018. godinu dizajnirani su tako da se stapaju s podlogom na kojoj se nalaze i dolaze u nekoliko veličina (Q9F, Q8F, Q7C i Q7F). Najviše pažnje svakako je privukao QLED TV prijemnik sa146 inča velikim zidnim modularnim ekranom koji omogućuje da u serijama i filmovima, kao i igricama, u pravom smislu riječi uživate zahvaljujući ekranu zasnovanom na Micro LED tehnologiji.

Zahvaljujući revolucionarnoj Quantum dot tehnologiji tvrtke Samsung, dodavanjem svjetla omogućeno vam je uživati u milijardu boja sa 100 postotnim volumenom zbog čega ćete vidjeti apsolutno bistro svaki potez omiljenog junaka serijala, ili sadržaja koji pratite. Osim toga QLED TV prijemnici dolaze s HDR-om koji je nastao spajanjem Samsungovog stručnog znanja i HDR10+ tehnologije te pruža širi raspon svjetline i kontrasta kojim su oživljene sve nijanse slika.

Foto: Promo

Zahvaljujući još dubljim nijansama crne boje zbog kojih je potpuno nevažno kakvo je osvjetljenje u prostoriji u kojoj gledate „nestvarni svijet“ TV serije „Westworld“ svaka akcija će biti savršeno vidljiva i jasna. I dalje je tu One Invisible Connection kabel kojim se QLED TV prijemnici postavljaju s lakoćom bez nepotrebnih visećih kablova, a zahvaljujući Ambient Mode karakteristici savršeno se stapa sa svakim prostorom u kojem je pozicioniran. Korištenjem samo jednog daljinskog upravljača i izdavanjem glasovnih naredbi TV prijemniku još lakše birate seriju u kojoj želite uživati.

Pripremiti se za gledanje omiljene serije na HBO GO možete i, primjerice dok ste u automobilu i tek se vozite prema doma. Kako?  Aplikacija SmartThings pomoći će da se nesmetano povežete s nizom pametnih uređaja i kućanskih aparata, u rasponu od perilice rublja do mobilnih telefona čime na intuitivan način preuzimate potpunu kontrolu unutar vlastitog doma, ali i izvan njega. Iskusite istinski povezan život, pripremite svoj „Westworld“ da se pokrene taman kada sjednete na sofu…

Za kokice ćete se, ipak, morati pobrinuti sami.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije