Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA PRODAJA

GTA V u jednom danu prodaje zaradio 800 milijuna dolara

gta 5 (1)
Foto: Rockstar
19.09.2013.
u 10:24

Najnovije izdanje megapopularne franšize odlično se prodaje, a odlične su i kritike

Video-igra GTA V, najnovije izdanje megapopularne franšize Grand Theft Auto, u samo jedan dan prodaje zaradila je više od 800 milijuna dolara diljem svijeta, procjenjuje izdavač igre Take-Two Interactive.

\"Svi mi u Take-Twou smo uzbuđeni prvim reakcijama na Grand Theft Auto V. Ekipa u Rockstar Gamesu još jednom se nadmašila i postavila novi standard industrije zabave za kreativnost, inovaciju i izvrsnost\", rekao je predsjednik i CEO Take-Twoa Strauss Zelnick.

Osim odlične prodaje, igra je, hvale se izdavači, zaradila i vrhunske kritike.

\"GTA V je kulminacija svega što volimo kod ove serije: Velika je, lijepa i, najvažnije, donosi neprestanu zabavu\", napisao je Guardian, koji je igru ocjenio najvišom ocijenom.

Igra je zasad dostupna za igraće konzole PlayStation 3 i Xbox 360. Očekuje se da će kasnije biti predstavljene i inačice za PC i PlayStation 4.

>> Amazon isporučio GTA V prije službenog predstavljanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije