Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pixel 3

Google zadržao jednu kameru, a dao dvije za selfie

Google Pixel
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.10.2018.
u 10:25

U softveru kamera iskorištena je umjetna inteligencija iz Googleove fototražilice

Uzbudljiva godina za dvoboj najboljih mobitela još nije gotova. Google je konačno izbacio svoje najveće adute – Pixel 3 i Pixel 3 XL.

Googleovi mobiteli nisu među najprodavanijima, ali uvijek su posrijedi vrlo kvalitetni premium uređaji, koji su istovremeno i vrlo cijenjeni među zahtjevnim korisnicima. Lanjski Pixel 2 pobrao je lovorike odličnom kamerom, a prema prvim reakcijama Google je još poboljšao kamere koje će se ravnopravno nositi s iPhoneom, Samsungom i drugima. Manji, 5,5-inčni model Pixel 3 stoji 799, a 6,3-inčni Pixel 3 XL ima početnu cijenu od 899 američkih dolara (prijašnji modeli nisu bili dostupni u Hrvatskoj).

Google Pixel
1/6

U softveru kamera iskorištena je umjetna inteligencija iz Googleove fototražilice, a poboljšano je zumiranje i snimanje noćnih fotografija. Dok konkurencija radi višestruke kamere, Google je zadržao jednu stražnju kameru, ali prvi put predstavio je dvostruku selfie kameru. Baterije imaju nešto manji kapacitet od konkurencije, kao što je slučaj i s radnom memorijom.

Pogledajte i video razgovora s Matom Rimcem:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije