Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"PHOTO SPHERES"

Google pokrenuo stranicu Views za dijeljenje panoramskih fotki

google views
Google
31.07.2013.
u 10:03

Fotografije, koje Google naziva "photo spheres", mogu se kreirati pomoću kamere u uređajima s Androidom 4,2

Google je u utorak pokrenuo stranicu pod nazivom Views koja korisnicima olakšava dijeljenje panoramskih fotografija od 360 stupnjeva na Google Mapsu, objavio je Googleov voditelj proizvoda Evan Rapaport na službenom blogu. Fotografije, koje Google naziva "photo spheres", mogu se kreirati pomoću kamere u uređajima s Androidom 4,2 ili jačom inačicom tog operativnog sustava.

Views također sadrži i galeriju fotografija Street Viewa, pa zainteresirani mogu pogledati i najbolje fotografije iz tog Googleovog servisa, od Grand Canyona do švicarskih Alpa.

>> Preko Google Eartha otkrivene najveće egipatske piramide?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije