Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVENE ŠALE

Google Maps korisnicima savjetuje da putuju na zmaju i čudovištu iz Loch Nessa

Google Maps
Foto: Screenshot
09.06.2015.
u 11:14

Jahanje čudovišta ponuđeno je kao najoptimalnije rješenje za put od Fort Augustusa do dvorca Urquhart

Google Maps korisnicima nudi najbrže i najbolje načine da dođu od točke A do točke B. Osim tradicionalnih vrsta prijevoza kao što su vlakovi, autobusi i brodovi, tu su i neki malo neobičniji poput zmaja ili čudovišta iz Loch Nessa.

Kako piše Huffington Post, Google je kao najbrže rješenje za putovanje od Snowdona do Brecon Beaconsa u Walesu ponudio letenje na zmaju. Takav put trajao bi 32 minute, dok bi vožnja automobilom trajala 3,5 sati. Jahanje čudovišta iz Loch Nessa ponuđeno je kao najoptimalnije rješenje za put od Fort Augustusa do dvorca Urquhart, koji se nalazi pokraj slavnog škotskog jezera.

Google Maps inače je poznat po takvim skrivenim šalama pa je aplikacija tako prethodno savjetovala putnicima da preplivaju Atlantski ocean ili da Pacifik prijeđu na jet skiju.

>> Novinar upisao svoje ime u Google i šokirao se što je vidio

>> Google Maps zamaglio sliku doma Andreasa Lubitza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije