Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE INŽENJERI

Google najavljuje 300 novih radnih mjesta u Francuskoj do kraja iduće godine

Google
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.10.2017.
u 12:40

Missoffe je najavio da će se kroz neko vrijeme Pixeli početi prodavati i u Francuskoj.

Google France planira iduće godine povećati broj zaposlenika i udvostručiti poslovni prostor jer vidi mogućnost za rast u razvoju internetske trgovine, izjavio je čelnik kompanije u intervjuu za francuski dnevnik Les Echos.

"Do kraja iduće godine povećat ćemo broj zaposlenika sa 700 na 1.000, i to uglavnom inženjera, te uredski prostor proširiti s 10.000 na 20.000 četvornih metara", izjavio je čelnik Google Francea Sebastien Missoffe.

Napominje da Francuska još uvijek kaska u digitalizaciji, budući da se samo 16 posto kompanija okrenulo internetskoj trgovini.

"(Francuska) mora uhvatiti korak i tu se otvara prilika za Google", pojašnjava Missoffe, dodajući da Google može pomoći tvrtkama da bolje iskoriste potencijal Interneta i da optimiziraju izvoz.

U međuvremenu je Google predstavio drugu generaciju pametnih telefona Pixela koji imaju zvučnike s glasovnim komandama. Time su udvostručili proizvodnju u segmentu hardvera u kojem trenutno konkuriraju uređajima Applea i Amaozona.

Missoffe je najavio da će se kroz neko vrijeme Pixeli početi prodavati i u Francuskoj.

Kada ste već ovdje, pogledajte pet najboljih mobitela 2017. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije