Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFOGAMER

Gejmeri i YouTuberi okupirali Rebootov sajam na Velesajmu

Infogamer Reboot
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/15
23.11.2018.
u 15:27

Najviše pozornosti prikupljaju "community eventovi", na kojem se okupljaju najveća imena hrvatske i međunarodne scene gaming video blogera ili youtubera

Najveći regionalni sajam video igara i popratne industrije Reboot Infogamer ulazi u svoju uzbudljivu vikend završnicu na Zagrebačkom velesajmu. Osim hit igara posjetitelji mogu isprobati najnoviju tehnologiju video-igara i sudjelovati na e-sport turniru koji u završnim danima natjecateljima nudi nagradni fond od čak 24.000 eura.

Sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma održava se u sedam dvorana Zagrebačkog velesajma, gdje se predstavlja preko 100 nezavisnih izlagača iz cijele Europe i šire.

Osim neovisnih proizvođača na sajmu će se svojim hitovima predstaviti brojni svjetski giganti industrije video-igara, poput ASUS-a, Activisiona, Ubisofta, Blizzarda, CroTeama, Gamepiresa, Nintenda i dr. A možete zaigrati i posljednih mjeseci najpoznatiju hrvatsku igru SCUM.

Najveći rivali na tržištu konzola Microsoftov Xbox i Sonyev Playstation također su prisutni. Microsoft će prvi puta na našem tržištu predstaviti novu konzolu Xbox One X, dok će Playstation predstaviti ekskluzivne igre za svoju konzolu Playstation 4, koje izlaze na jesen i zimu.

Japanska izdavačka kuća Konami na Velesajmu je predstavila svoj hit Pro Evolution Soccer 2019, najpopularniju video igru simulacije nogometa. Na sajmu je također organiziran turnir u Fortniteu, najpoznatijoj video igri današnjice.

VIDEO Atmosfera na Reboot Infogameru

A najviše pozornosti prikupljaju "community eventovi", na kojem se okupljaju najveća imena hrvatske i međunarodne scene gaming video blogera ili youtubera, gdje će se fanovi moći družiti sa svojim najdražim zvijezdama i "influencerima".

Na sajmu je za posjetitelje pripremljeno preko 800 konzola i računala na kojima se mogu isprobati najveće i najnovije hitove među igricama.

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
20:01 23.11.2018.

Ako su vam"gejmeri" po Vuku Karadžiću zašto je "you tube ,a ne ju tjub?

DU
Deleted user
06:00 24.11.2018.

To su svi ti koji 'tesko rade' i doprinose Hrvatskoj ekonomiji. 90% vremena su na bolovanju, lijenovanju, ljetovanju i parazitiranju, na racun radne klase koja doprinosi tome da oni zive. Tatini uhljebi i medijski miljenici sa novom profesijom : gamer i youtouber? Izrodi, sram vas bilo, zavrnite rukave i uhvatite se nekog korisnog posla. Pljuc............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije