Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI U HRVATSKOJ

Gameri su oduševljeni Phagebornom iako je još u alpha izdanju

Phageborn
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
23.11.2017.
u 13:36

Sve o igri možete saznati na njihovom štandu na sajmu Reboot InfoGamer, u paviljonu 8A, gdje se svaki dan organizira darivanje, a za subotu je najavljen i turnir u 13 sati.

Mladi indie team Games Revolted krajem 2015. godine krenuo je u razvoj prve hrvatske online kartaške igre imena Phageborn TCG.

Prošle su godine na sajmu igara Reboot InfoGamer privukli veliku pozornost gamera. To oduševljenje se ponovilo i na ovogodišnjem izdanju kada je publika mogla vidjeti Alpha verziju igrice.

- Reakcije su izvrsne. Prošle godine smo samo imali koncept, nije bila niti alfa verzija nego polovični proizvod. Tada se svima svidjelo i skupili smo puno ljudi - kazala nam je Katarina Amižić iz Phageborna i dodala kako je publika ostala oduševljena velikim napretkom koji su postigli u odnosu na prošlu godinu. 

Igračima je ove godine predstavljena i opcija igre 'jedan na jedan' što ljude najviše veseli. Oni hrabriji mogu zaigrati i protiv developera te osvojiti nagradu ako uspiju pobijediti.

Phageborn
1/11

Phagerborn je online kartaška igra smještena u mračnom svijetu mašte nazvanom Isselith. Igrači mogu birati jednu od pet moćnih frakcija od kojih svaka ima svoje prednosti i mane. Frakcije koje možete birati su Drakkorith, Oblivion, Ascended, Corruption te Vestige, a svaka frakcija ima svoj plan što učiniti s Phageom, bogom apokalipse koji se ponovno rodio kao dijete.

Online kartaške igre nisu novost u svijetu, no iz Games Revolteda ističu kako je njihova posebnost ta što igračima omogućuju da razmjenjuju karte što kod većine drugih igara nije slučaj. Cijena Phagerborna još nije određena, no direktor Games Revolteda Dominik Marić ističe kako će se sve kupnje unutar igrice odnositi samo na kozmetički dio te neće utjecati na finalan rezultat igre. 

Games Revolted trenutno je fokusiran na ovu igru te čekaju feedback publike na beta verziju kako bi vidjeli koliko još moraju raditi na igrici. Nakon toga sigurno će, uz daljnji razvoj Phageborna, raditi na novim proizvodima.

Sve o igri možete saznati na njihovom štandu na sajmu Reboot InfoGamer, u paviljonu 8A, gdje se svaki dan organizira darivanje, a za subotu je najavljen i turnir u 13 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije