Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSTAGRAM VEĆ PROVEO

Facebook želi sakriti brojače lajkova, Zuckerberg: Previše opterećuju korisnike

Ilustracija
Foto: Borna Filic/Pixsell
1/3
03.09.2019.
u 15:13

Instagram, koji je isto u vlasništvu Facebook-a, već je proveo testiranje i privremeno ukinuo brojače lajkova u sedam država, uključujući Kanadu, Australiju i Irsku.

Mark Zuckerberg, već svima poznato ime koje je na čelu Facebooka- multimilijunske kompanije koja je promijenila način funkcioniranja Interneta. On i njegov tim stručnjaka žele ukinuti brojače lajkova na Androidima kako bi došla do izražaja prvotna namjera njegove društvene mreže, a to je povezivanje s drugima.

Na razmišljanje o tome ga je potaknuo sve veći broj korisnika koji se, prema posljednjim istraživanjima, zbog broja lajkova osjećaju loše, piše portal Digital Trends. Zuckerberg kaže kako ne želi da njegovi korisnici budu opterećeni lajkovima.

Instagram, koji je isto u vlasništvu Facebook-a, već je proveo testiranje i privremeno ukinuo brojače lajkova u sedam država, uključujući Kanadu, Australiju i Irsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije