Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto ''dislikea''

Facebook uvodi šest novih reakcija koje će korisnici moći upotrebljavati uz ''like''

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
28.01.2016.
u 16:20

Među reakcijama koje uvode su ''Love'' (ljubav), ''Haha'', ''Yay'', ''Wow'', ''Sad''(tužan) i ''Angry''(ljut), a svaka od njih ima odgovarajuću sliku

Facebook uskoro uvodi reakcije u obliku emojija kao načine na koji će ljudi uz ''like'' moći reagirati na objave, javlja The Independent.

Reakcije se uvode umjesto ''dislikea'', a ljudima će omogućiti da na kompleksnije načine reagiraju na nečiju objavu. Mnogi korisnici priželjkivali su ''dislike'' opciju kojom bi reagirali na loše vijesti, no Facebook se zabrinuo da bi se tu opciju moglo koristiti na negativne načine. Stoga će uvesti šest različitih reakcija u obliku emojija koje će korisnici moći objaviti uz ''like'' opciju.

Među reakcijama koje uvode su ''Love'' (ljubav), ''Haha'', ''Yay'', ''Wow'', ''Sad''(tužan) i ''Angry''(ljut), a svaka od njih ima odgovarajuću sliku. 

>> Prihodi Facebooka skočili više od 50 posto, dobit udvostručena 

>> Facebook prijateljstva su u pravilu gotovo posve lažna

Ključne riječi

Komentara 1

DM
dr_max
16:56 28.01.2016.

Znaći sloboda izražavanja je i dalje ograničena. Je...š Facebook

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije