Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove mogućnosti

Facebook uvodi novi gumb – "Subscribe"

facebook (1)
Reuters/Pixsell
15.09.2011.
u 12:35

Nova funkcija omogućuje korisnicima primanje informacija i od ljudi s kojima nisu prijatelji.

Popularna društvena mreža Facebook uvodi još jednu novost – gumb "Subscribe". Ova nova funkcija omogućuje korisnicima da primaju informacije i od onih korisnika s kojima nisu prijatelji, kao što su glazbenici i poznate osobe.

Osim toga Facebook uvodi i mogućnost filtriranja informacija koje korisnici primaju od svojih prijatelja. Za razliku od dosadašnje prakse, kada su korisnicima stizale sve informacije prijatelja, uskoro će biti moguće birati koje novosti želite primati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije