Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Facebook u Messenger uvodi novost koja se mnogima neće svidjeti

Mark Zuckerberg
Foto: STEPHEN LAM/REUTERS/PIXSELL
20.06.2018.
u 10:59

Stefanos Loukakos, koji vodi marketing na Messengeru, rekao je da su reklame krenule u ponedjeljak

Facebook u Messengeru, aplikaciji za chatanje, testira videoreklame koje se automatski pokreću, javlja Recode.

Stefanos Loukakos, koji vodi marketing na Messengeru, rekao je da su reklame krenule u ponedjeljak.

Messenger je počeo prodavati reklame unutar aplikacije još prije 18 mjeseci, no bila je riječ o statičnim oglasima, a ne videu kao sada. Kako su iz Facebooka rekli da im ponestaje mjesta za reklame unutar Facebooka, proširuju se na nove platforme poput Messengera i oglasnika Marketplace.

Loukakos kaže kako je svjestan opasnosti da se korisnicima Messengera baš i neće svidjeti gledanje reklama uz privatne poruke. Tvrtka će nadzirati ponašanje korisnika kako bi utvrdili odbijaju li ih reklame, dodao je.

– Korisničko iskustvo nam je prioritet tako da ne znamo još hoće li reklame funkcionirati. Međutim, dosadašnji znakovi, kada smo testirali osnovne reklame, nisu pokazali nikakve promjene u načinu na koji ljudi koriste platformu ili u broju poslanih poruka. Video bi mogao biti malo drukčiji, ali mislimo da neće biti problema – rekao je Loukakos.

Iz Facebooka su također za BGR rekli kako će ove reklame uvoditi postupno i pažljivo te da će korisnici zadržati kontrolu.

Ovo je 10 najskupljih gradova na svijetu – čak 4 iz jedne države:

Mark Zuckerberg
1/11
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Halidumjestohalida
Halidumjestohalida
11:15 20.06.2018.

Ja ću ga prvi izbrisat hebale vas reklame već i ovako ste postali dosadni i Bogu i narodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije