Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
54 8°C
  • velist:

    Mene zanima tko će dobiti novac od te kazne, tj. očekujem da ću i ja dobiti svoj dio pošto su moji osobni podaci neovlašteno dostavljeni trećoj strani. Sve drugo će biti veliko 'legalno' pranje novaca i prodavanje magle.

  • Tirano:

    Kaznu trebaju dobiti oni čiji su podaci procurili iz Facebooka!? Zimmerman je šarlatan! Tako se ne ponaša sa tuđim podacima!? To je prvi zakon interneta i sigurnosti!? Sve koji traže uz e-mail i password treba strogo kazniti jer poslati na ... prikaži još! e-mail potvrdu da si to zaista "ti", redirekcijom vratiti recimo novinama! Na žalost takvu praksu ima samo Jutarnji list!? Ostali ne!? Što će im password od vašeg maila? Da vam netko čita poštu?! Ili ulazi na Facebook!? Tako se to ne radi!

  • znam:

    Informacija je novac. Dati cu vam primjer smart meter-a. To su uredjaji koji bezicno ocitavaju vasu potrosnju npr. elektricne energije. Jako su stetni za zdravlje. Oni ne salju samo potrosnju nego i jako puno drugih informacija (vasih navika koristenja odredjenih ... prikaži još!h uredjaja). Vrijednost tih informacija je veca nego vrijednost elektricne energije prodane preko tih mjeraca. Sto je Facebook-u platiti 5 milijardi dolara ako je na tim informacijama zaradio puno vise. Od mene nije zaradio ni penija.

Još iz rubrike Tech/Sci

Umjetna inteligencija
10 trendova 2030.

Internet će za deset godina biti temeljen na osjetilima korisnika

Galaxy Watch Active2
PROMO

Galaxy Watch Active2 – pametan sat stvoren za život u pokretu

Jasenke Gudelj
znanstveni oskar

Tim Jasenke Gudelj upisao se u sam vrh svjetske znanosti