Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dominantan položaj

Europska unija pokrenula istragu protiv Googlea

google
AFP/Pixsell
30.11.2010.
u 13:56

EK ističe da će provjeriti je li najveća svjetska tražilica snizila poredak konkurenstkih tražilica u rezultatima pretraživanja na internetu.

Europska komisija pokrenula je istragu protiv Googlea nakon što se tražilica Ejustice.fr požalila da je Google zloupotrijebio svoju dominantnu poziciju na tržištu. Iz Googlea poručuju da će pomoći Komisiji da riješi svaku moguću zabrinutost.

EK ističe da će provjeriti je li najveća svjetska tražilica snizila poredak konkurentskih tražilica u rezultatima pretraživanja na internetu.

Googleovi konkurenti u Europi požalili su se na nepravedan tretman njihovih usluga te za preferiranje vlastitih usluga.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
14:38 30.11.2010.

Kakve us ovo gluposti. Kaj bi GOOGLE trebao reklamirati ostale tražilice???? to je kao da mercedes mora staviti na svoj auto BMW znak.... tko je ovdje lud?!?!?!?!

RO
RollingStones
14:44 30.11.2010.

Probao sam konkurenciju, kao ASK i neke druge, ali ne nadjem ni desetinu od onga sto mi nadje Google, pa se vratim na Google.

OB
-obrisani-
07:30 06.12.2010.

najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije